Vyhřívané sedadla

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Vyhřívané sedadla

Poslaťod balu » Štv 13. Sep 2007, 8:29

Na Xsaře mam vyhřívaná :mudr: (nevyhřívaná) sedadla, avąak sedadlo u řidiče - pro mě dost podstatný, moľná nejdůleľitějąí :-) nějak blbne, tj. jednou jde, potom nejde, porocham se v tom (ovládání, krabička pod sedačkou) a znova zase nějakou dobu jde a pak zese nic. Opět zarocham se vąim a hřejou daląí dva dni, pak zase nic. Takľe pojistky to nebudou, typoval bych nějaký studeňák, ale kde hledat. Ovládání (ty kolečka u řadičky) jsem zkouąel jak na 1, 2, 3 ale nic. Nějaké krabičky jsou pod sedačkou, nevíte co v nich je? Je k nim ąpatný přístup a sedadlo se mi vyndavat nechce. Nemáte někdo nějaký plánek k zapojení nebo nějakou radu na co se zaměřit. :ooo:
Modrá Xsara I. TD :-) . . . sice starší, ale jede super a má menší spotřebu než já :-kocovina:-
Obrázok užívateľa
balu
Přispěvatel
Přispěvatel

Vyhřívání

Poslaťod celam » Pon 17. Sep 2007, 9:18

Já to v autě nemám, ale s tím ą»ouráním pod sedadlem opatrně, jsou tam zapojené air-bagy. Takľe raději s odpojenou baterií, ale musíą znát kód rádia nebo ho potom nerozchodíą.

Schéma nemám, ale nic extra tam neočekávej - baterka - pojistka - reostat - topné těleso a zpět na bbaterku. Nanejvýą tam můľe být jeątě vloľeno nějaké časové relé nebo termostat, ale to nevím určitě.

Máme v práci XM, ten to také má, ale uľ to chodí jen u spolujezdce. Opravit to, pokud je zlomené topné těleso v sedadle vidím jako problém. Vąe ostatní se opravit dá.

Moc jsem Ti nepomohl, ale aspoň něco.
Radek
celam
celam
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Re: Vyhřívané sedadla

Poslaťod Enzym_cz » Str 24. Okt 2007, 13:58

Mam uplne stejny problem, pokousim se sehnat schema zapojeni vyhrivani sedacek, protoze ja jsem sedacku dole mel a dratku je tam vic, nez by se mi libilo. Zkusim to sundat jete jednou, najit privod primo ke spiralam a propipnu to multimetrem, aspon zjistim, jestli nejsou poruseny no a pak budu patrat dal. Jestli na neco prijdes, dej prosim vedet. Dik.
Enzym
Xsara Coupe 98 1,8 VTS
Obrázok užívateľa
Enzym_cz
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod RadimK » Štv 3. Jan 2008, 18:58

Tak co, povedlo se vam neco zjistit? Mne vyhriva sedadlo ridice pokud potocim koleckem pro vyhrivani sedaku spolujezdce... :roll:
RadimK
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: XI Break, r. 98, 1.8i

Re: Vyhřívané sedadla

Poslaťod Enzym_cz » Ned 10. Feb 2008, 20:39

To je divny, sedacky jsou zapojene oddelene, bud mas nekde specene draty nebo se pred tebou v tom nekdo hrabal, treba jeden reostat odesel, tak sedacku ridice, ktera je pro nekoho zrejme prioritni, prepojil na druhy ovladac. Ja osobne bych si to dovolit nemohl, ma extreme a permanentne zmrzla manzelka by me asi popravila.
Obrázok užívateľa
Enzym_cz
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod Luky » Ned 10. Feb 2008, 20:56

Potřeboval bych poradit, jsem novým, ątastným majitelem sedaček s vyhříváním, ale budu je dávat do auta bez. Kabeláľ mám od sedaček ke konektoru, ale dál do vozu uľ ne, nemě by někdo el. shéma, nebo neví někdo k čemu vedou. Mám od sedačky řidiče do přístrojovky asi 4 kabely, 2 oranľový, jeden modrý, jeden ľlutý se zeleným ątrafováním, to bude asi zem. A od sedačky spolujezdce 2 ąedý kabely. Nezaručuji přesnost počtu ani barev, ale myslim, ľe to tak je. Díky za kaľdou radu. Luky
BLACK PEARL
Obrázok užívateľa
Luky
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: Citroen Xsara 1.6 16V, r.v. 2002, černá

Poslaťod ColinMcRay » Pia 11. Júl 2008, 17:36

Luky píše:Potřeboval bych poradit, jsem novým, ątastným majitelem sedaček s vyhříváním, ale budu je dávat do auta bez. Kabeláľ mám od sedaček ke konektoru, ale dál do vozu uľ ne, nemě by někdo el. shéma, nebo neví někdo k čemu vedou. Mám od sedačky řidiče do přístrojovky asi 4 kabely, 2 oranľový, jeden modrý, jeden ľlutý se zeleným ątrafováním, to bude asi zem. A od sedačky spolujezdce 2 ąedý kabely. Nezaručuji přesnost počtu ani barev, ale myslim, ľe to tak je. Díky za kaľdou radu. Luky

Jak jsi to vyřeąil :?:
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
Obrázok užívateľa
ColinMcRay
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: ŠKODA Auto... Simply Rebel

Poslaťod Miklásek » Pia 11. Júl 2008, 19:06

Luky píše:Potřeboval bych poradit, jsem novým, ątastným majitelem sedaček s vyhříváním, ale budu je dávat do auta bez. Kabeláľ mám od sedaček ke konektoru, ale dál do vozu uľ ne, nemě by někdo el. shéma, nebo neví někdo k čemu vedou. Mám od sedačky řidiče do přístrojovky asi 4 kabely, 2 oranľový, jeden modrý, jeden ľlutý se zeleným ątrafováním, to bude asi zem. A od sedačky spolujezdce 2 ąedý kabely. Nezaručuji přesnost počtu ani barev, ale myslim, ľe to tak je. Díky za kaľdou radu. Luky

S tým ľltozeleným by som nerátal ako s kostrou.. napríklad moj Passat má ako uzemnenie vąetky káble hnedé...
Xsara Break SX 1,9 TD, zelená metla, dovezená z Deutschlandu, o rok mladšia ako Cvrčkova. :)
Obrázok užívateľa
Miklásek
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara Break 1,9TD SX, Citroen C5 I Break 2,2 HDi Exclusive

Späť na Exterier & Interiér

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia