Zapinanie nudzoveho rezimu

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Re: Zapinanie nudzoveho rezimu

Poslaťod Devilian » Ned 26. Jún 2011, 20:38

Tak po dlhom case mozem tento topic doplnit o par dalsich poznatkov. Takze:
1. Nie je to nudzovy rezim, ale vypne sa mi s tachometrom, klimou a pocitadlom KM aj senzor na vahe vzduchu. Auto potom ide asi ako felda, kym sa nezopne turbo, potom to uz ide.
2. Vsetko sa to zapoji na chvilu zapnutim ostrekovacov, ale obcas to na dlhsie zapnem aj pustenim klimatizacie, len tachometer trochu skace...
Je mozne, ze toto sposobuje vadna vaha vzduchu? Je na nej totiz rozlamany konektor. Takisto sa to prejavuje najme ked prsi, a vaha vzduchu je v kontakte z vlhkym vzduchom. Kupil som jednu vahu vzduchu z vrakaca a dal som ju tam. Je asi tesne pred smrtou, ale uvidim aspon, co to spravi s elektrikou. Budem dalej informovat, ako to dopadlo.

UPDATE: Prezrel som vsetko kable od vahy vzduchu, a jedine co som nasiel, je zaoxidovana dosadacia plocha na konektore do vahy vzduchu. Vyzera, ze to byvaly majitel menil, pretoze je mosadzna. Ostatne su z hlinika. Takze som asi nasiel problem. Vybrusil som to do cista a odvtedy sa to zatial neopakovalo.
Xsara I, r.v 2000, Hdi 2.0, plaisir, elektrony, cira optika na svetlach- no proste raketa- predana
Citroen C5 2.0i
Obrázok užívateľa
Devilian
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara I, 2000, 2.0HDI 66Kw Plaisir s BSI

Predchádzajúci

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 23 hostia