Nesvítí kontrolka dobíjení

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Nesvítí kontrolka dobíjení

Poslaťod bretja » Pia 7. Okt 2011, 18:56

Ahoj,

dnes jsem měnil žárovku H7 ve světlometu a po výměně se mi nepodařilo rozsvítit světla při vypnutém zapalování. Nerozsvítila se ani kontrolka světel na přístrojovce. Zkusil jsem se podívat na pojistky v motorovém prostoru (jen jsem ze zvědavosti otevřel a zavřel jejich kryt, protože na něj spadlo pár kapek vody po otevření kapoty) a potom se mi podařilo světla při vypnutém zapalování rozsvítit. Co mě ale zaráží je, že po otočení klíčku do první polohy se nerozsvítí kontrolka dobíjení. Ta se nerozsvítí ani po otočení klíčku do druhé polohy. Auto jde normálně nastartvovat, vypadá to, že všechny spotřebiče fungují, až na tu kontrolku dobíjení.

Má někdo tušení o co se může jednat? Netipuju to na spálenou kontrolku kvůli tomu divnému chování světel po výměně žárovky...

Díky za nápady
bretja
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: Xsara II 1.4 2001

Re: Nesvítí kontrolka dobíjení

Poslaťod Rope » Pia 7. Okt 2011, 19:22

Odpoj na chvíli baterku, třeba to nepobralo bsi.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

dobijeni

Poslaťod jandys » Štv 8. Dec 2011, 23:07

Dobry vecer.Mam takovy problem,mam citroen Xsara 1.9D r.v.1997.V posledni dobe pri startovani se mi nerosviti nabíjení .Pokud opo nastartovani problikne vse v poradku.Pokud,ale ne tak mi nejou blinkry,sterace a zadni sterac.Dobíjeni jede, baterka dobra,startovani taky.Cim dal vic je to casteji obcas uz i pri jizde se mi podsviti nabíjeni,ale to vecinou dam blinkr a prestane to.Chi se zeptat jestli to nekomu taky nedelalo uz nevim co s tim.Diky za rady.
jandys
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: Citroen Xsara 1.9D 1997

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť