Ty konektory najdeš. Ze spodu sedáků nic jiného přidělané není. (mě taky občas chytají osypky,když přijede švagr s jeho škodovkou na nějakou "rychlou" opravu )
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
mne svieti tiež kontrolka bočných abg, neskôr začala blikať aj kontrolka pre čelné... čelné sa opravili ( kontakty pod sedačkou ), bočné svietili stále, teraz sa zas rozblikala aj kontrolka pre čelné keby aspoň taká zima nebola....
v létě to spojuju na pevno,teď to mám spojený čokoládou a věčně to svítí,tak to rozpojím,prostříkám a je tak na týden klid,než to začne blikat znova...ale nikde není zaručený,že až to spájím,že bude klid
Tak jsem to spájel,kontrolky přestali svítit a tak jsem měl radost jako malej jarda,ale jen jeden den,kdy se kontrolka bočních airbagu opet rozvítila a svítí,už nevím co s tím.....
Nevíte,čím už by to mohlo být? včera jsem jel do brna a celou cestu nic neblikalo a nesvitilo ale zpatky zase začal blikat airbag,a takhle je to pořád,jeden den je to v pohodě,další svítí boční ,pak třeba oba,pak zase jen jeden...drátky mám sletovaný
Taky mám problém s kontrolkou airbagu u xsary break. Dráty už jsem sletoval, ale po čase začala svítit kontrolka bočního airbagu a po čase se přidalo i blikání celého systému airbagu. Potom jsem ve zlosti zatřepal s dráty pod sedačkou spolujezdce a ono to zhaslo. Po čase opět rozsvítilo a takto to pokračuje pořád. Zdá se mi, že problém je ve drátě v husím krku pod sedačkou spolujezdce. Jsem rozhodnutý vyměnit komplet všechny dráty u airbagu (kde půjdou, tak kompletně nové dráty a kde ne, tak napájím kus nového). Máte s výměnou drátů nějaké zkušenosti? Mám se do toho pouštět?
Zdravím, tiež som vstúpil do klubu "Svietiacej Oranžovej Kontrolky ABG" , doteraz som to viac menej ignoroval, no blížiace sa STK ma motivuje, aby som to dal do egálu. Z príspevkov je zrejmé, že začnem u konektorov pod sedačkami, no otázka znie, či je potrebné sedačku(y) vymontovať, alebo sa tam mám pokúsiť naskladať s mojimi 187 cm a skúsiť to na mieste? Ďalej, asi bude vhodné pred týmto úkonom odpojiť aku, však?
Ďakujem za odpovede.
Xsara Break I, 1.8i 16V Exclusive, 03/1999, šedá metalíza
Tak mne to taky potkalo, Xsara 1,6 16V exlusive . . . . . kroužek v čudu a dle VIN do našeho vozu nejde vyměnit jen kroužek, ale pouze cely COMM 2000 včetně páček za bratru 15.400,- a co teď? Tolik do toho teda nevrazim.