Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

1,9D ale či je s BSI podla čoho sa to poznajan452 píše:A akú máš Xsaru - s BSI alebo bez ? Ja mám rok 98 s klimatizáciou. Na spodnej strane pravého spätného zrkadla je malý výstupok - to je snímač vonkajšej teploty. Pri zapnutom zapaľovaní sa na displeji hodín zobrazí na ľavej strane vonkajšia teplota, dokonca pri nižšej ako 3 stupne aj blikajúca snehová vločka.

CHiP píše:jan452: Ne-e, vločka bliká od -2 do +2, jak je pod -2, tak svítí, jak je nad +2, tak je zhasnutá

MP píše:CHiP píše:jan452: Ne-e, vločka bliká od -2 do +2, jak je pod -2, tak svítí, jak je nad +2, tak je zhasnutá
... a nebude to náhodou od -3 do +3°C .... ? Já myslím že jo , aspoň u mě na 100 % . Pod - 3°C svítí trvale .

celam píše:Na straně 7 fóra je téma: Hodiny s teploměrem, zkus se podívat sem.
Podle mě jsou u Xsary I dvě provedení jedno s pouhými hodinami a datumem a potom druhé s čidlem ve zpětném zrcátku na pravé straně a ukazující teplotu.
Byl bych rád, kdyby mi někdo sdělil, že stačí doplnit čidlo a dráty a na hodinách bude i teplota, ale pravda to asi nebude.
Jak je to u Xsary II nevím.
![]()

pastynko píše:MP píše:CHiP píše:jan452: Ne-e, vločka bliká od -2 do +2, jak je pod -2, tak svítí, jak je nad +2, tak je zhasnutá
... a nebude to náhodou od -3 do +3°C .... ? Já myslím že jo , aspoň u mě na 100 % . Pod - 3°C svítí trvale .
u mna tak isto

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia