Motorek sklápění světel

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Motorek sklápění světel

Poslaťod CHiP » Sob 22. Apr 2006, 9:45

Ahoj, dneska jsem hledal motorky pro sklápění předních světel, a nikde je nena?el :shock:
Jsem asi slepej jak patrona :)
Poradíte mi prosím kde jsou a jak nejlépe se k nim dostat? Paraboly to jsou 2xH7 :)
A je?tě na jaké pojistce ty motorky jsou, sice jsem dneska v?echny pojistky pro?el a vypadají být OK.
Díky za tipy :twisted:
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

motorky sklonu světel

Poslaťod MP » Sob 22. Apr 2006, 15:32

Tak jsem ti to vyfotil ... toto je levé světlo.To hnědý je motorek na sklápění světel , vedle pod tím černým deklem je H7 od tlumenejch a pod tím ?edým vpravo je H7 od dálkových .
Pojistka která to je nevím , jsem čuměl do manuálu na obsazení pojistek a tam nikde to psaný není , aspoň jsem to nena?el , jak budu mít čas zkusím to , vyndávat pojistky a jezdit s motorkama . Jinak motorky jezdí jen při zapnutým zapalování a zapnutých světlech .
Prílohy
Změnit velikost z 35.jpg
Změnit velikost z 35.jpg (54.46 KiB) Zobrazené 9821 krát
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Poslaťod CHiP » Sob 22. Apr 2006, 16:42

Díky moc ... ty pojistky jsem v manuálu taky hledal a bezvýsledně. Kdy? to vyzkou?í? která to je a napí?e?, budu Ti moc vděčný. Je?tě jednou díky :)
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod CHiP » Sob 22. Apr 2006, 16:50

Já jsem fakt lama :lol:, hrál jsem si s tím pět minut a nepři?el nato, jak to vyndat ani jak odpojit konektor a proměřit ho.
Kdy? jsem tím plastem pootočil, tak se uvolnil, ale vytáhnout ne?el. Povolil asi o 5mm, kdy? jsem s ním pootočil do původní polohy, tak se zase zajistil :lol:
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod MP » Sob 22. Apr 2006, 18:21

Tak jsem to zkou?el...vyndaval jednu pojistku po druhé,projí?děl motorky...pořád jezdil,tak?e ?ádná z těch pojistek pod palubkou to není .Jedině ?e by to bylo zapojený přes pojistku př.světel co jsou vedle baterky v motorovým prostoru . Ty jsem nezkou?el , předpokládám ?e na to bys při?el ?e ti nesvítí i nějaký světlo .
Demontá?-pootočí? s tím motorkem ( ten konec jak je dole konektor tak směrem k blatníku ) , nahoře je to ji?těný - odehne? ten černej plastovej jazýček nahoru a jde s tím celým motorkem kousek pootočit , jen pár stupňů a vytáhne? ho . Konektor jde pak odpojit .
Prílohy
Změnit velikost z 35.jpg
Změnit velikost z 35.jpg (59.63 KiB) Zobrazené 9810 krát
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod CHiP » Sob 22. Apr 2006, 19:45

Tak pootočit s tím se mi ji? povedlo, ale kdy? to chci vytáhnout ven, tahám směrem přímo k zádi auta, tak to klade odpor a bojím se zabrat velkou silou, abych tam něco neutrhl nebo neulomil.
Kdy? s tím pootočím, tak se to povysune dozadu asi o pět milimetrů a jde s tím kývat do stran :P
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod MP » Sob 22. Apr 2006, 20:22

No zkus zabrat...já kdy? jsem to dělal asi před půl rokem poprvé tak se tomu taky nechtělo ... teď to jde dobře (taky u? to bylo x-krát rozdělávaný )
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod CHiP » Sob 22. Apr 2006, 20:45

Zítra to zkusím, pak budu informovat, jak to dopadlo :), ale zase to s tou silou nebudu moc přehánět :twisted:
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod MP » Sob 22. Apr 2006, 20:54

To? přeju hodně ?těstí ... a a? se ti to podaří zprovozuschopnit .
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod CHiP » Ned 23. Apr 2006, 9:45

Tak mám dal?í zji?tění :), seřizování světel funguje, ale jenom v poloze klíčku A, kdy? dám klíček do polohy M, tak u? seřizování nefunguje. Kdy? nastartuju, tak klíček je opět v poloze M a seřizování nefunguje. Musím to chcípnout otočením klíčku do polohy A a tam opět seřizování funguje :shock:
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod CHiP » Ned 23. Apr 2006, 22:06

MP: Tipl bych, ?e Tobě seřizováni světel funguje, ikdy? je motor v chodu :?: :)
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod MP » Pon 24. Apr 2006, 7:12

Mě to funguje u? pouze při zapnutým zapalování a rozsvícenejch světlech,při chodu motoru samozřejmě taky , abys to mohl sklápět za jízdy ... To mě hlava moc nebere proč ti to funguje , nebo nefunguje tak jak popisuje? :?:
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Doktor » Štv 27. Apr 2006, 8:37

Zdravim, taky mam se sklapenim problem. Nefunguje na pravem svetle. Motorek se mi vydat podarilo, a je funkcni. Asi tam teda je spatne nasazenej. Bohuzel je tam blbej pristup, neni tam videt pri zpetnem nasazovani. Musi se kvuli tomu vyndavat svetlo?
Doktor
Návštěvník
Návštěvník

Poslaťod tom » Štv 27. Apr 2006, 13:06

Na motůrku je tyčka z umělý hmoty na konci s kuličku. Ve světle je houpačka a ta kulička zapadá přesně do účka v systému tý houpačky. Právě ta plastová tyčka u motůrku mi jednou praskla tak jsem vyndal motůrek a z plastu jí tam dovařil i s tou kuličkou na konci. Pak ale při?el problém, proto?e kdy? jsem to tam chtěl dát zpátky, nepovedlo se mi zaháknout tu kuličku do účka na autě a musel jsem vyndat světlo. Pak u? to byla hračka. Mo?ná někdo zručněj?í by to tam dostal i na autě, ale na moje pazoury tam fakt bylo stra?ně málo místa.
Tom
Xsara I 1,9TD
tom

Späť na Exterier & Interiér

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia