Zkrat a nejde nastartovat

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Elektrika - zkrat?

Poslaťod Pocket » Pia 14. Sep 2012, 11:22

Ahoj všichni.
Rád bych vás porposil o radu co s následujícím problémem.
Ráno jsem auto normálně nastartoval a ujel 40km. V poslední pravotočivé zatáčce se mi komplet vyresetovala palubní deska a začla hlásit všechny možné chyby. Auto jsem vyplnul a už nenastartoval. Startér se stále točí a auto nechytne. Zkoušel jsem zahýbat kabelama vpravo v motorové části a po čase se auto vzpamatovalo a všechno šlo hladce.
Po čase se mi to stalo znovu. Zase do prudké pravotočivé zatáčky. Auto zase nejde nastartovat. Můžete mi prosím poradit, kde v těch místech může docházet ke zkratu?
Nemuže se tam někde zkratovat přívod od baterie jako takové?
Děkuji všem za pomoc. Nicméně se pravděpodobně po vyřešení tohoto problému auta zbavím. Tak špatně udělanou elektriku jsem nikde jinde neviděl.
Kdyby si někdo z vás v okolí Lužná u Rakovníka chtěl přivydělat a věděl jak na to, tak můj tel je 724 81 34 81.
Dík
Pavel
Pocket
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI r.v. 2003

Re: Zkrat a nejde nastartovat

Poslaťod snoopy » Pon 17. Sep 2012, 11:51

Zkrat tam asi mít nebudeš, to by ti vyletěla nějaká pojistka. Ale někde tam můžeš mít nalomený případně nahlodaný kablík a jestli je to zrovna k řídíci jednotce, tak to může dělat bordel.
Xsara Picasso 1.8v r.v.2003 "Bublina" - RIP
Grand C4 Picasso 1.6HDI r.v.2012 "Blueberry" - GoodBye
Xsara II 1.6i r.v.2003 "Frosty"
VW Touran 1.5TSI r.v. 2023
(jména autům vymýšlí naše děti :-) )
Obrázok užívateľa
snoopy
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara II 1.6i r.2003

Predchádzajúci

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 20 hostia