Světlo v zavazadlovém prostoru

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Světlo v zavazadlovém prostoru

Poslaťod CHiP » Ned 30. Apr 2006, 19:19

Tak jsem chtěl poře?it dal?í drobnůstku na mojí Xsaře, ale opět jsem pohořel :P
Světlo v kufru se má rozsvítit po otevření pátých dveří, bohu?el mi nesvítí :?
Začal jsem ?árovičkou, ta je OK, v?echny pojistky jsou na pohled taky OK. Přoměřil jsem napětí na konci konetroru a je tam 0V, tak?e chyba bude s přívodem napětí. V manuálu opět u přehledu pojistek není uvedeno, na které pojistce to světýlko je! Hledal jsem spínač na pátých dveřích ale nena?el :shock:, tak by mě zajímalo, kde mů?e být schovaný? :P
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

světýlko

Poslaťod MP » Pon 1. Máj 2006, 13:12

Tak ten spínač je ve dveřích . Oddělá? čalounění dveří a ten plast a zhruba uprostřed je takovej malej plastovej bílej váleček . Je tam nějak přinejtovanej , vede k němu drát . U? přesně nevím jak to tam je , taky jsem bádal kde ten spínač mů?e bejt. Jsou v něm dvě kuličky , kdy? se zvednou dveře tak sjedou a spojí kontakt . Bylo to takový nějak nespolelivý , jednou to sepnulo , jednou to nezhaslo ... jsem to vyře?il tak ?e jsem to tam spojil a kupil kolíbkovej vypínač , kterej jsem nainstaloval do kufru vedle světýlka . Rozsvítím si kdy? potřebuju .
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Späť na Exterier & Interiér

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia