Ahojte, po novom facelifte stránky sa neviem dostať do servisnej časti, a nikde neviem nájsť xsaru, dokonca som sa musel nanovo zaregistrovať, po nahodení VIN-u mi vypísalo len model auta a tot vsio. Je možné sa ešte nejako dostať do náhradných dielov- obľúbil som si najmä grafické spracovanie jednotlivých dielov a najmä OEM čísla Ďakujem
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
Taky mě to funguje normálně , jen se změnil vzhled.
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Fuu, tak to mi odľahlo, lebo som ešte nestihol vytlačiť všetky Nebudem vás teda otravovať ako a kde hľadať, potrápim sa s tým... Ale keby niečo, tak... Ďakujem PS1: Museli ste sa nanovo registrovať? PS2: Vypisuje vám chybu, systém v štádiu obnovy?
Nemusel jsem se znovu registrovat ani mi to nic nepíše.
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018