Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

rosta12345 píše:pokud ti jde o to přejít přes technickou tak by mohl pomoct odpor správné hodnoty, který zapojíš místo airbagu ještě před poškozený kroužek, samozdřejmě před prodejem to chce dát dohromady a nebo na to upozornit kupujicího

lada.beroun píše:rosta12345 píše:pokud ti jde o to přejít přes technickou tak by mohl pomoct odpor správné hodnoty, který zapojíš místo airbagu ještě před poškozený kroužek, samozdřejmě před prodejem to chce dát dohromady a nebo na to upozornit kupujicího
Teď jen vědět jak velký odpor, jinak STK bude prý bez problému i se svítící kontrolkou a pípajícím PC.
Tak jsem zjistil přesně typ co potřebuju: COM2000 Delphi 96542 560XT
Můj nafocený COM:
http://scenic.rajce.idnes.cz/XSARA_COM2000/

peter1131 píše:čakalo ma prekvapenie, keď som si po 4 rokoch všimol izolačnú pásku na konektoroch modrý na ľavo(2 pin) a tuším hnedý na pravo.Oba sú pripojené do COM 2000 v spodných rohoch. Pod páskou sa skrýval nacínovaný rezistor, ktorý spájal oba dráty do jedného obvodu. po rozpojení rezistora sa mi rozsvietila kontrolka AIRBAG. Evidentne sa jedná o zahladenie stopy po odpálenom,alebo nefunkčnom airbagu (minimálne a vodičovej strane) viac zistím zajtra. každopádne chcem aby airbagy pracovali na 100%...
Update zo 6.2. 2012:
opravil som to, chyba bola v tom krúžku pod volantom, bol prerusený kontakt. Kupil som z vraku cely com 2000 teda páčky aj z kruzkom. Kontrolka zhasla, vsetko ok.
.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia