Od té doby auto fungovalo, ale teď jsem měl jet na STK a auto ráno nechytlo (ani s kabely, ale neměl jsem moc času, takže jsem ji nemohl nechat trochu dobít). Tak jsem zkoumal baterku. Vyndal jsem ji a dal na nabíječku. Nepřijemně mě překvapilo, že v ní nebyl skoro žádný elektrolyt. Mám takovouhle:

Ale chtěl jsem se zeptat, po straně má takový vývod:

Dolil jsem ji destilkou a po nabíjení zašrouboval krytky a dal do auta, teď jsem si ale všimnul, že je okolo toho vývodu nastříkaný elektrolyt, takže to z toho musí prskat. Ani vlastně nevím, jestli na konci nemá být nějaký špuntík nebo tak něco. Uvažuji, že bych to ucpal nějakou gumou, ale nevím, co by se mohlo stát, když by byl nějaký problém. Když se dlouho jede a baterka se dobíjí, tak taky vaří jako na nabíječce?
Docela mě překvapilo, že ta baterka zatím drží, protože jsem předpokládal, že když neměla vodu, tak bude KO, ale i po víc než týdnu zatím OK.
Jinak mě taky napadlo, že by baterka mohla mít souvislost s tou předchozí závadou, ale překvapilo by mě, že by ji v servisu nezkontrolovali.
Teď jsem ji měl venku asi 7 hodin a po připojení bylo nutné akorát nastavit hodiny, jinak vše funguje. Jen se chci zeptat, jak zjistím, zda je nutné nastavovat stahování oken?
Jo a ta voda asi nebude moc dělat dobře plastům a kovům okolo, takže bych to rád nějak zaslepil, co vy na to?