Jo,jo ... to je luxus . Bych měl pořídit taky Breaka , aľ mě jednou ľenská vyhodí , tak abych měl kam jít chrápat
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Breaka mám a znám málo aut kde se lze tak pohodlně vyspat jak právě v něm. Jít vyndat opěrky u zadních sedaček, nemuselo by se tak dopředu se sedačkama v předu, ale i tak. LUXUS
O jednom bych věděl .... ale to radąi nebudu na tomto fóru jmenovat ... je to jediná věc v které můľe Xsaře konkurovat .
..je to první generace kombíkovýho Mond.. ani ta klávesnice ten název nebere
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
I kdyľ mám kupéčko tak mi při mé výące 172 cm mbohatě stačí předek,i kdyľ jsem tam zatím nemusel nocovat.Zadní část pouľívám kjako taneční parket.Nesmí se ale sejít moc lidí,pak uľ by to byl problém.
Verdom píše:Jít vyndat opěrky u zadních sedaček, nemuselo by se tak dopředu se sedačkama v předu, ale i tak. LUXUS
Jasný, ľe jdou vyndat Co se prostornosti týká, měl tu myslím MP někde takový pěkný příspěvek Ale kombík je kombík. Taky mám zrovna zabaleno......... A pořád jeątě místa dost.
.. no aľ začne pít pivo i junior , tak asi bude Break nutnost ...