Palivoměr

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Poslaťod K4my » Štv 12. Júl 2007, 11:31

zismarja po kolika tisic kilometru jsi sel menit maxi lambda sondu???? :lol: takovy uragan :lol: tak se mi to libi kdyz jezdit tak poradne vyuzivat moznosti motoru :oops:
Xsara VTS "černá žabička"
Xsara I SX 1.4i "Sára" rv.2000Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
K4my
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod Max_Damager » Štv 12. Júl 2007, 11:43

K4my píše:zismarja po kolika tisic kilometru jsi sel menit maxi lambda sondu???? :lol: takovy uragan :lol: tak se mi to libi kdyz jezdit tak poradne vyuzivat moznosti motoru :oops:

To ani nevím, ľe tam nějaká sonda byla :lol: To auto bylo sluľební a to znamená, ľe se na tom nic nemění :lol: Jezdil jsem s ním asi 2 měsíce kaľdý den těch cca 300km a po dálnici snad maximální rychlostí toho motoru(asi 180-190). To je jasnačka, ľe vlastní autíčko si ąetřím. Ale musím říct, ľe ta Fábka byla super drľák a dobré auto, nezklamala mě a ľivé to bylo jako čertík, ale ne tak jako Citronek.
ExMaxSARA II 1.6 16V CHRONO
Citroën C4 VTS 2.0 HDi 2008
Škoda Octavia III 1.2TSI 2013
Obrázok užívateľa
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: Škoda Octavia III 1.2TSI

Poslaťod K4my » Štv 12. Júl 2007, 13:05

takze ti i podrzela jo :twisted: ????
Obrázok
Obrázok užívateľa
K4my
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod Max_Damager » Štv 12. Júl 2007, 13:10

K4my píše:takze ti i podrzela jo :twisted: ????

No jasněěě a to byla jízda, to bys koukal :twisted: :chrum: :mudr:
Obrázok užívateľa
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád

Poslaťod CHiP » Štv 12. Júl 2007, 14:56

Pořádný adrenalin začíná v prázdné dodávce při 150 km/h se silnějąím bočním větrem :D
Záměrně nepíąu silným, kdyľ to fouká opravdu hodně a padají stromy, tak i 90 km/h je moc :D
Obrázok užívateľa
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod K4my » Štv 12. Júl 2007, 15:04

to chip: mi povidej :D ve 130ceti jsem tocil pravidelne volantem 90 stupnu doleva a 90 stupnu doprava... jizda jak na vode :D pak je nej kdyz trenba i predjizdis kamion, ten te vtahne k sobe a pak jak vyjizdis tak vitr co te vytlacuje opacne.... vzdy takova rana jak vyjedes s vyru to pak kroutim volantem jak v rallycroissu :D
Obrázok
Obrázok užívateľa
K4my
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod Max_Damager » Pon 23. Júl 2007, 14:16

Takľe to ne moc dlouho trvalo a mám tu podobnej problém a nevím,jak to vyřeąit. Včera jsem přijíľděl domů a měj jsem skoro prázdnou nádrľ, tak jsem zastavil u Jetu a načerpal plnou(ukazatel na stojanu 48 litrů),aľ mi to automaticky zastavila tankovaci pistole. Pak jsem nastartoval a světe div se,ručička palivoměru přesně na polovině, tak jsem to zase vypnul a zase nastartoval a zase. Po dojetí domů jsem to jeątě zkusil několikrát a nic. Jel jsem i přes nerovnosti a stejně nic. Tohle mě teda děsí. Myslíte, ľe by pomohlo jeątě jednou zajet k nějaké benzince a dotankovat opět na plnou, ľe by se tam nějaký plovák pohnul??? Já fakt nevím a dost mě to ľere :( Jinak jsem s plnou nádrľí najel 800 Km.
Obrázok užívateľa
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád

Poslaťod rosta » Pon 23. Júl 2007, 14:33

Mě v servisu poradily jedině vyndat nádrľ.Coľ se mi nechce.Dělalo mi to stejně jak tobě tak sem začal brát plnou a naučil sem se jezdit podle kilometru a ted musím říct,ľe uľ to zase deląí dobu funguje naprosto přesně.I kdyľ to někdo spraví tak ti nikdo nezaručí,ľe to za 2 dny nebude ukazovat zase ąpatně.Nemusí to být jen plovák,ale muľe to být zaseklý někde v přístrojovce.
rosta

Poslaťod drystone » Ned 12. Aug 2007, 14:34

Byla chu» i čas, tak jsem se v tom trochu poą»oural, ale jenom tak decentně. Odpojil jsem konektor od čerpadla a palivoměru a zjistil jsem, ľe cca kaľdých 30 vteřin se odečítá stav palivoměru. Odpojil jsem a čekal co se stane, ručička stále ukazovala stav a kdyľ doąlo na ten interval, tak spadla dolů a rozblikalo se hladové oko (prostě to nemohlo odečíst ľádnou hodnotu). Pak jsem to připojil a ručička zase naskočila aľ kdyľ doąlo na ten interval... Takľe si to bere hodnoty z nádrľe pořád...
Nemohl jsem to vyzkouąet za jízdy, protoľe tímto odpojuji čerpadlo. Mohl by to vyzkouąet někdo jiný, kdo ho má zvláą».
Citroën Xsara I. 1.4i 55kW (3/2000), s BSI Obrázok
Obrázok užívateľa
drystone
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Predchádzajúci

Späť na Exterier & Interiér

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia