Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

CHiP píše:Co třeba něco takového ... sice to není na Xsaře /díky bohu/, ale to snad nevadí

CHiP píše:Max_Damager: Luxusní konečná. V lese točna mezi stromama, doslova. Hajzl ľádnej, zajdeą si za strom, cestou najdeą houby a máą domů do polívky. Je tam příjemný chládek i v tědle parnech ...

Max_Damager píše:To je dokonalá konečná v kaľdém slova smyslu, ąkoda ľe já tam tudyma větąinou přijíľdím, no ale aľ přijde čas, tak tam odpočívat na věčnost musí být fajn

CHiP píše:Max_Damager píše:To je dokonalá konečná v kaľdém slova smyslu, ąkoda ľe já tam tudyma větąinou přijíľdím, no ale aľ přijde čas, tak tam odpočívat na věčnost musí být fajn
Jednu chybu má, ty důchodci tam snad z těch robů vylézají, protoľe vľdycky jich odtamtud jede víc neľ tam

ColinMcRay píše:taky to nechápu... a na 1.4 a 1.6 (podle mě podmotorizované verze) svody maji... no je to podivné... a co myslíą svíčky pomůľou s výkonem nebo je to ztráta peněz?

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia