Stropní osvětlení interieru

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Stropní osvětlení interieru

Poslaťod Jiri » Str 18. Júl 2007, 20:37

Zdravíčko,
mam zase dotaz...jestli s tim nemate nekdo zkusenost..
Nesviti mi stropní osvetleni pri otevrenych dveřích.V poloze zapnutu-jakoľe manualně-to funguje, na přístrojovce to hlásí otevřené dveře...
Nestalo se to uz nekomu?
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Re: Stropní osvětlení interieru

Poslaťod bleriot11 » Str 18. Júl 2007, 21:12

pastykaj píše:Zdravíčko,
mam zase dotaz...jestli s tim nemate nekdo zkusenost..
Nesviti mi stropní osvetleni pri otevrenych dveřích.V poloze zapnutu-jakoľe manualně-to funguje, na přístrojovce to hlásí otevřené dveře...
Nestalo se to uz nekomu?

Opačný problém měl Max_damager.Kdyľ jsem mu dělal alarm tak zase to světýlko nesvítilo na vypínač,ale na otevření dveří jo.Pak to najednou zase chodilo.Ijsme přemýąleli zda se to nějak nedá deaktivovat,ale prd jsme vymysleli.Třeba se tu Max ozve a napíąe něco bliľąího co ti pomůľe.

Jeątě jsem si vzpomněl,ľe jeątě na srazu mu to asi chodilo jak tobě.Měl to nějak splaąený.
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
Obrázok užívateľa
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Poslaťod Max_Damager » Štv 19. Júl 2007, 9:35

Tak se tu ozývám :wink: No tento problém jsem měl a naątěstí se to uľ uklidnilo a vím, jak to ovládat. Takľe jsem měl ten problém, ľe se nerozsvítilo světýlko, kdyľ páčka byla v poloze otevřených dveří kdyľ jsem dveře otevřel. Kdyľ jsem měl otevřené dveře a hejbal sem s tou páčkou u světýlka,tak nic. A pak jsem najednou seděl jen tak v autě, měl sem dveře zavřené a světýlko nesvítilo. Dal jsem tu páčku do polohy, kdy při otevřených dveřích to má svítit a pak jsem otevřel dveře a ąlo to. Takľe to aktivuj,kdyľ budeą mít zavřené dveře.

No mám daląí problém, ľe mě nejde rozsvítit světýlko napevno, kdyľ je zhasnutý motor a ani nejdou aktivovat takový ty daląí světýlka s lupou pro čtení, ale kdyľ mám zapnutý motor, tak to funguje.

No nevím, kaľdopádně na Bleriotův vynález to funguje a to je nejpodstatnějąí!!!!!! :wink:
ExMaxSARA II 1.6 16V CHRONO
Citroën C4 VTS 2.0 HDi 2008
Škoda Octavia III 1.2TSI 2013
Obrázok užívateľa
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: Škoda Octavia III 1.2TSI

Poslaťod Jiri » Štv 19. Júl 2007, 16:56

Tak uľ to maká! :P
Díky za radu :wink:
Kdyľ človek nevi takovouhle vychatavku, tak to docela potrápí...
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Jiri » Štv 19. Júl 2007, 21:37

[quote="Max_Damager"]Tak se tu ozývám :wink: No tento problém jsem měl a naątěstí se to uľ uklidnilo a vím, jak to ovládat. Takľe jsem měl ten problém, ľe se nerozsvítilo světýlko, kdyľ páčka byla v poloze otevřených dveří kdyľ jsem dveře otevřel. Kdyľ jsem měl otevřené dveře a hejbal sem s tou páčkou u světýlka,tak nic. A pak jsem najednou seděl jen tak v autě, měl sem dveře zavřené a světýlko nesvítilo. Dal jsem tu páčku do polohy, kdy při otevřených dveřích to má svítit a pak jsem otevřel dveře a ąlo to. Takľe to aktivuj,kdyľ budeą mít zavřené dveře.

No mám daląí problém, ľe mě nejde rozsvítit světýlko napevno, kdyľ je zhasnutý motor a ani nejdou aktivovat takový ty daląí světýlka s lupou pro čtení, ale kdyľ mám zapnutý motor, tak to funguje.

No nevím, kaľdopádně na Bleriotův vynález to funguje a to je nejpodstatnějąí!!!!!!

Při vypnutem kličku svítí - Osvetlení interieru-na dveřní spínač i na manualni zapnutí.Jinak nic.
Při zapnutem kličku - výąe psané + osvetlení na čtení (na stropě to co svítí vlevo nebo v pravo) a osvětlení přihrádky spolujezdce.

Osvětlení zavazadlového prostoru mi nesvítí, pač tam nemam objimku v tom světýlku...
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Max_Damager » Pia 20. Júl 2007, 9:25

Tak to je dobře, ľe ti to pomohlo. Taky jsem si ted uvědomil, ľe mi nesvítí světýlko v přihrádce spolujezdce, ale to fakt neřeąim.
Obrázok užívateľa
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád

Poslaťod Jiri » Pia 20. Júl 2007, 10:26

Tam je takove perko, ktere propojuje obvod kdyz otevres kaslik. Asi ho budes mit stazene, smrskle... (tak jsem to mel ja) Staci ho roztahnout a je to ok. Oprava na 3 min... :wink:
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Max_Damager » Pia 20. Júl 2007, 10:31

pastykaj píše:Tam je takove perko, ktere propojuje obvod kdyz otevres kaslik. Asi ho budes mit stazene, smrskle... (tak jsem to mel ja) Staci ho roztahnout a je to ok. Oprava na 3 min... :wink:

Tak to jeątě dneska vyzkouąím, díky :wink:
Obrázok užívateľa
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád

Poslaťod Jiri » Ned 22. Júl 2007, 21:53

Jeątě takový poznatek..
Vyměňoval jsem tom osvětlení ľárovky. Z klasických na LED.
Vypádá to krásně, kdyľ je modře osvětlený interier, ale....
Kdyľ zavřu dveře, doshasne zpoľďovač, tak LED stale malinko svítí, ale pořád.
Jde tam stale drobet proudu, LEDce to stačí aby svítila, ľarovka ani nezaľhaví...
Ted nevim, jestli to tak mam nechat nebo tam dat zpět ľarovku či to řeąit jinak :cry:
Obrázok užívateľa
Jiri
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod bleriot11 » Pon 23. Júl 2007, 20:09

pastykaj píše:Jeątě takový poznatek..
Vyměňoval jsem tom osvětlení ľárovky. Z klasických na LED.
Vypádá to krásně, kdyľ je modře osvětlený interier, ale....
Kdyľ zavřu dveře, doshasne zpoľďovač, tak LED stale malinko svítí, ale pořád.
Jde tam stale drobet proudu, LEDce to stačí aby svítila, ľarovka ani nezaľhaví...
Ted nevim, jestli to tak mam nechat nebo tam dat zpět ľarovku či to řeąit jinak :cry:

Můľe to být tím,ľe dioda ovlivnuje tu elektroniku na to dohasínání.Změř zda je na kontaktech napětí,kdyľ tam máą Ledky ,Pak tam dej zpět ľárovku a znovu změř napětí na kontaktech ľárovky.Kdyľ tam z diodama bude napětí a z ľárovkou ne,tak bych tam zkusil dát jeątě jednu diodovou ľárovku paraelně na tu první,ale obráceně tak aby nesvítila.Mohlo by to pomoct. :wink:
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
Obrázok užívateľa
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 22 hostia