montáľ dálk.ovládání centrálu

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Poslaťod riggo » Sob 20. Okt 2007, 8:14

To maty55: Tak jsem na to koukal a je to ATC,co tu jiz zminoval Rope.Chodi to solidne,bez jakehokoliv zaskobrtnuti,ikdyz uz ted jen tak z parady,kvuli tem dennim svetlum.

To mrshka:Asi jsem si to spatne vysvetlil.Mel jsem za to,ze mas jakesi plany na zapojeni techto veci do aut.Me by zajimaly hlavne ty plany,protoze uz mam vybranou dalku od Jablotronu,tak jen potrebuju najit nejoptimalnejsi cestu na naroubovani.
Obrázok užívateľa
riggo
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara I 1,9D 50kW, r.v.98,po 300tis.km se mnou minulost, ted Seat Toledo III, r.v.2006,1,9TDi 77kW

Re: montáľ dálk.ovládání centrálu

Poslaťod mrshka » Sob 20. Okt 2007, 14:00

Rope píše:To mrshka, kdybych chtěl od té firmy vzít něco na zkouąku, jak by jsi mi pomohla? Nechci "skvělé" alarmy portman nebo magicar, ale zkusil bych jejich dojezdy pro koncernové vozy za cenu 100+ dph. To bude asi jejich výrobek, bohuľel nemají k tomu ľádný popis, ale zkusím a uvidím.

No, jestli chceą, můľu mrknout na návody, co mám, a zkusím ti nějaký poslat - uvidíą, jestli něco najdeą. kaľdý má dobrou zkuąenost s něčím jiným. tak vám vąem drľím pěsti, aby se vám při zapojování čehokoli dařilo! já jsem totiľ ľenská-laik (nejhorąí kombinace) a moc se mi to nedaří :(
jjj, jede to :jup:
mrshka
Xsamarád
Xsamarád

Poslaťod Pojtas » Ned 21. Okt 2007, 20:36

Tak lidi musim se s vama rozdelit o muj kuriozni problemek! Dnes jsem sjezdil cele severni Cechy abych sehnal baterii SR1620 nebo jak je to, ktera pasuje do dalkoveho ovladani centralu! Po namontovani jsem ji aktivoval v zapalovani jak jsem se zde jiz docetl, no a zjistil jsem ze ovladac funguje perfektne!!! Ovsem pouze dokud nevylezu z auta...Proste vevnitr funguje a venku ani skrt! Tak mi prosim nekdo povezte co je to za blbost :lol:
Obrázok užívateľa
Pojtas
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara 2.0 hDi, 66kW, r.v. 2OOO (mezimodel)

Poslaťod Marek » Ned 21. Okt 2007, 20:55

Problém s vysílací nebo přijímací anténou, nebo rozladění vysílače nebo přijímače. Tipoval bych to nejspíą na přeruąený spoj v ovladači, prohlédni ho celý pod lupou.
Xsara Break 1.8 66kW LPG
Marek
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: X1 Break, 1.8 8V LPG,r.v.1999

Poslaťod Pojtas » Pon 22. Okt 2007, 0:07

Diky moc za typ, ted uz mi tedy prosim jeste poradte lidi, jak ten tią»ák z toho klicku muzu vytahnout, je tam jeden pidiąroubek kterej kdyz povolim tak lze vytahnout tp vicko ale bojim se ze kdyz za tu zelenou desticku vevnitr zataham neco v tom rozbiju, nejsou tam jeste schovany nejaky jiny sroubky? Diky za odpoved!
Obrázok užívateľa
Pojtas
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod riggo » Pon 22. Okt 2007, 6:44

normalka by to melo jit vyhnout,treba pinzetou nebo svornym peanem,je to tam v takovych kolejnickach.Pravda je,ze pokud to dlouho nikdo nevytahoval(coz neni muj pripad :roll: ),tak to v tech kolejnickach byva jakoby zarostly spolu s bordelem.co by se dovnitr nemel dostat,ale dostane.Takze tahat,jen s citem.A mimochodem,mas naprosto dokonaly logo _ok_
Obrázok užívateľa
riggo
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara I 1,9D 50kW, r.v.98,po 300tis.km se mnou minulost, ted Seat Toledo III, r.v.2006,1,9TDi 77kW

Poslaťod MP » Pon 22. Okt 2007, 7:51

Tią»ák v klíčku je jen zasunutej , v té "kolejničce" jak to někdo nazval . Opatrně tahej a půjde to . Aspoň u mě tomu tak je . ®ádný zajiątění tam není .
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Poslaťod Pojtas » Pon 22. Okt 2007, 9:03

O.k. zkusim zatahat a uvidim :wink: pak dam vedet jestli jsem pochodil, a diky za pochvalu loga :oops: Taky se mi libi:-)
Obrázok užívateľa
Pojtas
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Pojtas » Str 24. Okt 2007, 23:16

Tak jsem podle rady vytahl tią»ák z kličku a prolezl jsem ho pod "mikroskopem" a neshledal jsem zadne poruseni, ale prezto stale nereaguje central kdyz to zmacknu venku, jak si sednu do auta tak to funguje ale jak vylezu ven tak nic, to je zahada co? Napadlo me jestli neexistuje nejaka firma, kam bych tohle dal a oni by mi vyrobili fungujici krabicku s klicem a s cudlikama jak je trebas na volkswagna nebo oktavku...
Obrázok užívateľa
Pojtas
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Kaslikov » Štv 25. Okt 2007, 9:45

Neni Problem vzit ten klicek k pocitaci a zmerit frekvenci a podle ni nakonfigurovat dalsi ovladac. Pokud je plovouci kod, chtelo by to sehnat nekoho kdo vi jak vynulovat jednotku v autě. Coľ já nevim, ale jestli chces mel by se dat nakonfigurovat dodatecne i jiny klicek... ten ja mam, jestli chces věnuji, kdyľ ho najdu.
Xsara break 1.9 D
Obrázok užívateľa
Kaslikov
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod mrshka » Štv 25. Okt 2007, 12:27

Pojtas píše:Tak jsem podle rady vytahl tią»ák z kličku a prolezl jsem ho pod "mikroskopem" a neshledal jsem zadne poruseni, ale prezto stale nereaguje central kdyz to zmacknu venku, jak si sednu do auta tak to funguje ale jak vylezu ven tak nic, to je zahada co? Napadlo me jestli neexistuje nejaka firma, kam bych tohle dal a oni by mi vyrobili fungujici krabicku s klicem a s cudlikama jak je trebas na volkswagna nebo oktavku...

Jestli chceą radu, cinkni servisnímu technikovi do TSS na tel: 608 912 590 - myslím si, ľe ti určitě poradí! teda mně radí pokaľdý 8)
mrshka
Xsamarád
Xsamarád

Poslaťod Pojtas » Štv 25. Okt 2007, 14:00

Parada!!! Dekuji za pomoc, budu to muset pořeąit,vzdycky kdyz jsem vozralej tak se nikdy nemuzu trefit klickem do zamku :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázok užívateľa
Pojtas
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod mrshka » Štv 25. Okt 2007, 14:36

Pojtas píše:Parada!!! Dekuji za pomoc, budu to muset pořeąit,vzdycky kdyz jsem vozralej tak se nikdy nemuzu trefit klickem do zamku :twisted: :twisted: :twisted:

Jo, tak to myslím nejsi jedinej :mrgreen: :lol: :drie:
mrshka
Xsamarád
Xsamarád

Poslaťod Thomas11 » Ned 30. Mar 2008, 10:32

Rope píše:Ovládání se chytneą na dráty ze dveří řidiče (ne do doveří, ale v A sloupku) jsou ovládáné mínusem a zítra pokud nezapomenu, tak ti napíąu barvy. Stačí?

Takľe ta původní řídící jednotka tam zůstane?? :oops:
Xsara 1.6i Exclusive, r.v.1999
Xsara Break 1.6 16V Exclusive, r.v.2001
Thomas11
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara 1.6i Exclusive r.v.1999 a Xsara Break 1.6 16V Exclusive r.v.2001

Poslaťod Rope » Ned 30. Mar 2008, 13:05

Jasně ľe zůstane, pokud bys ji vyhodil, tak by ti fungoval jen dálkač a zavírání klíčkem uľ né.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

PredchádzajúciĎalší

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 22 hostia