Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Myslím ľe v dieselu by ąla napáchat větąí ąkoda.Ale kdyľ prostě musím jet tak se nedá nic dělat.ElTorpedo píše:no neľ bych zkouąel roztlačovat radąi bych nejdřív kouknul na stav baterie, jestli při otočení klíčkem zhebávají kontrolky, tak je to jasný.Roztlačením si člověk i u benzínu koleduje o malér.

bleriot11 píše:Myslím ľe v dieselu by ąla napáchat větąí ąkoda.Ale kdyľ prostě musím jet tak se nedá nic dělat.ElTorpedo píše:no neľ bych zkouąel roztlačovat radąi bych nejdřív kouknul na stav baterie, jestli při otočení klíčkem zhebávají kontrolky, tak je to jasný.Roztlačením si člověk i u benzínu koleduje o malér.
Jinak myslím je to startér.Blbou baterku by asi kolega poznal.Nevím jak přístupný startér tam je.Mě to na jiným autě blblo taky,neľ jsem startér spravil tak jsem do něj během startování buąil kladivem a ty kontakty se spojily a motor se roztočil.

Ten chrastivý zvuk jak píąeą jsou pouzdra (loľiska)Jak jiľ psal jindra.Jestli to elektrikář promazal tak jen oddálil opravu.Kdyľ se rozebírá startér tak se větąinou mění uhlíky i pouzdra najednou.Být tebou nechal bych to udělat.Drahé to není a máą jistotu ľe min 100000km nebudeą mít ze startérem problém.Rafan píše:Tak abych to uzavřel. Předal jsem auto elektrikáři, který nakonec neschledal ľádnou váľnějąí závadu. Celý údajně promazal a vyměnil nějakou prasklou podloľku, zkoukl elektoinstalaci. Tak jen doufám, ľe uľ se to nebude opakovat. Jinak ten startér měl při vypínání měl takový chrastivý zvuk (jako kdyľ dře) a ten je pryč.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 19 hostia