Zkouąím mu volat tak 10x denně ale nic
Hned jak bude něco novýho dám vědět!!!!!
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

picasso píše:Myslím, ľe to tak není. Ten tacho signál tam máą, kaľdé Picasso ho má. Vyuľívá se pro tachometr, rádio, navigaci a uzamykání kufru.
Celý tento problém se dá řeąit asi takto:
- uváľíme-li, ľe se nám jiľ uzamyká zavazadlový prostor stačí propojit tento vývod se zbytkem centrálu.
Přiznám se, ľe jsem čekal něco konstruktivního, ale dle mého názoru ten člověk velký odborník nebyl, nebo se snaľil vyhnout odpovědi.
Ale vąichni nejsou hlupáci...

Pája píše:No, já teda nevím. Stahnul jsem si ten návod a zjistil jsem, ľe podle návodu mi funguje automatické uzamykání zadních dveří při dosaľení rychlosti 10 km
a nejdou otevřít dříve, neľ otevřu kterékoliv dveře ostatní. Tedy kdyľ zastavím např. na křiľovatce, tak mi kufr nikdo neotevře. Tlačítkem uzamykání mohu uzamknout (odemknout) auto zevnitř, pokud je uzamčené tímto tlačítkem, tak stačí opět otevřít kterékoliv dveře a automaticky se otevřou vąechny ostatní. Ale aby se auto zamklo po nějaké době samo, to v ľádném případě. Z venku uzamčení pouze klíčem nebo "dálkovačem" a jak uľ jsem psal v jiném příspěvku, kontrolka na palubce mi nesvítí ač je i v tomto návodu uvedeno, ľe by měla svítit. Mám 1,8i 16V r.v. 2000

Späť na Cokoliv se nikam nevešlo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia