jaydee_peta píše:ja sem sportovni vejfuk dal pryc, protoze mi zacal lizt na nervy![]()
mě aľ do dneąka ątvala ta hnusná trubka, kterou vydávali za výfuk
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
jaydee_peta píše:ja sem sportovni vejfuk dal pryc, protoze mi zacal lizt na nervy![]()

ColinMcRay píše:jaydee_peta píše:ja sem sportovni vejfuk dal pryc, protoze mi zacal lizt na nervy![]()
... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta píše:ColinMcRay píše:jaydee_peta píše:ja sem sportovni vejfuk dal pryc, protoze mi zacal lizt na nervy![]()
já sem si dal normal vejfuk, tu trubku sem ufik, dal koncovku, a sem spokojenej, páč to trochu zvuk dělá, pěkně decentně

abu píše:nechce zakladat nový tema,tak budu pokračovat tady. Mam VTS a ted přiąla řada na výfuk. prostřední díl uľ je pryč,na maděru rozsypanej. ted potřebuju zbytek. a přemyąlim nad nejakým sportovním. má tady nekdo na VTS komplet výfuk od svodů třeba Remus nebo tak? co sem kde vąude naąel,tak vąechny byli na 1,8 obsah a na VTS nikde nic. a co s vysypaným katem? vyndat,rozříznout,vymlátit,zavařit a nasadit z5 ?
díky za rady
abu píše:nechci. jen se netěąim na to montování,to bude asi porod. kdyby tam ten kat nebyl tak bych se ani nezlobil:) ale spią mě zajímá ten zbytek od katu aľ k díře nakonec
jaydee_peta píše:abu píše:nechci. jen se netěąim na to montování,to bude asi porod. kdyby tam ten kat nebyl tak bych se ani nezlobil:) ale spią mě zajímá ten zbytek od katu aľ k díře nakonec
jooo, to ti neporadim... ja o sportovnim vejfuku primo na typ auta nikdy neuvazoval, pac vim ze sou nehorazne drahy

abu píše:vąechno ąpatně tedy kdyľ se to nedělá no:)) no napadlo me jeste sehnat jen poslední tlumič,třeba ulter nebo remus, vynechat prostřední díl (ten tam beztak nemám) a nechat si naohybat potrubí z nerezu? kámoą by to naohybal,to by nebyl problem,jen nevim jestli neudelám timto krokem něco ąpatně? jinou moľnost ale nevidim:(

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia