Raďas píše:270 ale to je obyč kabinový,pylový s aktivním uhlím stojí kolem 650 Kč
Hm tak ten mám asi já ... bo mi ho u C napočítaly 750,-
1.8/16V EXCLUSIVní černá a s křííííídlem, to bylo tenkrát ... pak to byl nějakej Japonec, ale žádný zemětřesení . Za to teď , je to ,,pořádnej kočár,, . To už je od 20.6.19 historie Š.S 125 AT Bezpečná jízda především !
Co koupit ten uhlíkový filtr do digestoře a vystříhnout to z něho.Starý filtr vyfoukat kompresorem,nebo koupit nejlevnějąí obyč. co jde a ten výstřiľek jen přiloľit na stávající filtr.Toto mám v plánu udělat aľ bude čas.Mělo by to vyjít na asi 100 kč.Podle velikosti digestoře se dají udělat asi 4 ks do auta.Alespon někdo vyzkouąí zda to funguje.
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
To bleriot:
Ten uhlíkový do digestoře je spíąe proti pachu neľ prachu a pylu.
Ono to vyfoukání pomůľe poměrně dost, ale ty nejjemnějąí částice vázané filtrem nevyľeneą.
Po nějakém čase to chce filtr nový.
Jezdil jsem přes zimu bez filtru, je malý odpor takľe ventilátor fouká o dost víc a je třeba nedávat naplno, nevim co by se stalo, mohl by se v něm poąkodit motor vyąąími otáčkami.Ten fofr je znát.
Rozmrazeno rychleji a nepotí se to tolik.
Ale mám klimu tak filtr je zpátky.
Kvůli nečistotě v potrubí a vyměníku.