http://rally-irc.cz/rally/vstrikovani-v ... uje-4.html
videl jsem uz i kompletni kity u nas v ceskych prodejnach, takze se uz nemusi objednavat ze zahranici a myslim si ze xsare by toto pomohlo.
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

berry píše:dik k4my mam o cem premyslet pohledam na netu. jo chtel sem se te zeptat zabka [aspon myslim ze to byla ona] jak prodavala xsaru tak tam psala ze ma vetsi klapku sani mohl bys ji vyfotit?

zdarec skoda ze sem to nevedel stou klikou driv byla venku na prebrouseni a uz je zas zpatky zkusim se zeptat toho co to delal jestli by udelal i setrvak a jak je to stim vyvazenimmourek píše:ahojmno řeknu ti ľe sem vyučenej automechanik,ale ve svých domácích podmínkách bych si na to asi taky netrouf....
nevím no.. k tomu sniľování hlavy:nevim co je na tom pravdy,ale slyąel sem ľe to nepřidá aľ tak na zrychlení,ale spíą na maximálku. a to si myslím ľe Xsaruą vts jí má postačující...
a o tom setrváku:podle mě to je dobrý řeąení protoľe tím ten motor oľivíą.de pak líp do otáček... ale čet sem o tom v jednej chytrej kníľce
a tam doporučovali ten setrvačník po odlehčení nechat znova vyváľit a to nejlíp i s klikovíým hřídelem jako celek... ale vlastní skuąenosti s tím nemám protoľe kdyľ sem tenkrát měl rozhozený ZXko tan nebyl kdo by mi to vyváľil,takľe z toho seąlo...
kdybys nahodou ąel do ňákej úpravy tak hoď prosím ňákou fotodokumentaci...
tak a» se daří
měj se hezky ahoj

ahoj,to je ąkoda... ale myslím ľe by to mohlo stačit vyváľený i bez tej kliky... nevím no s tím moc zkuąeností nemám... jen píąu co vím a co sem četberry píše:zdarec skoda ze sem to nevedel stou klikou driv byla venku na prebrouseni a uz je zas zpatky zkusim se zeptat toho co to delal jestli by udelal i setrvak a jak je to stim vyvazenimmourek píše:ahojmno řeknu ti ľe sem vyučenej automechanik,ale ve svých domácích podmínkách bych si na to asi taky netrouf....
nevím no.. k tomu sniľování hlavy:nevim co je na tom pravdy,ale slyąel sem ľe to nepřidá aľ tak na zrychlení,ale spíą na maximálku. a to si myslím ľe Xsaruą vts jí má postačující...
a o tom setrváku:podle mě to je dobrý řeąení protoľe tím ten motor oľivíą.de pak líp do otáček... ale čet sem o tom v jednej chytrej kníľce
a tam doporučovali ten setrvačník po odlehčení nechat znova vyváľit a to nejlíp i s klikovíým hřídelem jako celek... ale vlastní skuąenosti s tím nemám protoľe kdyľ sem tenkrát měl rozhozený ZXko tan nebyl kdo by mi to vyváľil,takľe z toho seąlo...
kdybys nahodou ąel do ňákej úpravy tak hoď prosím ňákou fotodokumentaci...
tak a» se daří
měj se hezky ahoj

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 16 hostia