Nesvítí přední mlhovky (pojistka je OK)

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Nesvítí přední mlhovky (pojistka je OK)

Poslaťod Shupa » Str 23. Apr 2008, 19:44

Potřeboval bych radu ohledně předních mlhovek. Přestaly mi svítit. Pojistka je v pohodě - proud přes ní jde, ale k mlhovkám uľ ne. Nevím, jestli to můľe být spínacím rele, ale kdyľ zapnu mlhovky tak slyąím, ľe rele se jakoby přepne. Nevíte, kde můľe být chyba? ®árovky jsou samozřejmě taky v pořádku. Nemáte někdo elektronické schéma? Nebo alespoň přesný popis co je mezi akumulátorem a předními mlhovkami? Abych mohl jednotlivé spoje a zařízení najít a ozkouąet.
Shupa
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod Rope » Str 23. Apr 2008, 19:50

Skontroluj relátko, to je vedle baterky a pak je spoj podABS, tam jsem to opravoval Zdendovi. A pak jeątě přímo u mlhovek jsou konektory.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Poslaťod Shupa » Str 23. Apr 2008, 20:13

Diky ROPE. Kde mam přesně hledat ten spoj. Relatko je slyset, ľe cvaka při zapnuti mlhovek na prvni stupen (pouze predni). Jestli to pomuze, tak vim jeste, ze sviti i kontrolka prednich mlhovek. Myslis teda, ľe by to mohl byt ten spoj jo? Jak se k němu dostanu. K zarovkam se uz prod nedostane. tak bych to premeril jeste na tom spoji. Predem dik. ;-)
Shupa
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod jeanes » Str 23. Apr 2008, 20:20

To Shupa: Ahoj. Predem chci poprat, aby jsi to vyresil :wink: A mam jednu prosbicku - prijdou mi ted mlhovky a vubec nevim, kde hledat nejaky konektory na pripojeni a buhvi, co budu muset zase resit - myslis, ze - az pod tim budes lozit a promerovat to - bys mi mohl udelat par fotek, ze kterych bych tak nejak zhruba poznal kde co hledat? Docela by mi to pomohlo... A poslal mi je bud na janpicha@seznam.cz nebo je hodil sem? Urcite nejsem prvni ani posledni, kdo to kdy resil a nazorny obrazek je lepsi nez tisic slov :wink:

DIKY
jeanes
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Rope » Str 23. Apr 2008, 20:44

Shupa píše:Diky ROPE. Kde mam přesně hledat ten spoj. Relatko je slyset, ľe cvaka při zapnuti mlhovek na prvni stupen (pouze predni). Jestli to pomuze, tak vim jeste, ze sviti i kontrolka prednich mlhovek. Myslis teda, ľe by to mohl byt ten spoj jo? Jak se k němu dostanu. K zarovkam se uz prod nedostane. tak bych to premeril jeste na tom spoji. Predem dik. ;-)

Kdyľ se podíváą pod nárazník, pod levým světlem, v místě přímo pod čerpadlem ABS, sundáą ten plastový kryt mezi nárazníkem a plastovým podběhem a najdeą tam kabely a konektor.
Co se týká montáľe mlhovek tak je to "jen" výměna páčky, vloľit pojistku, relátko, kontrolku a propojovací svazek mezi konektor pod ABS a mlhovky. Posledně u auta co jsem dělal kontrolka v budících byla, takľe nejdřív zapojit a zapnout zda se kontrolka nerosvítí neľ rozebírat a zjistit ľe tam ta potvůrka je.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Uľ to svítí

Poslaťod Shupa » Štv 24. Apr 2008, 20:25

Tak jsem dnes přijel domů a neľ jsem povečeřel, tak na mě otec volal, ľe uľ to svítí. Byla to ta spojka u levé mlhovky. Asi budu muset provést revizi elektriky. :-D vezmu nějaky sprej na čiątění kontaktů a vąechny poctivě projedu. :-D
To jeanes: promiň, ale ty mlhovky opravoval otec, takľe fotky jsem neudělal. Ale doufám, ľe ti pomůľe aspoň to co napsal Rope.
Shupa
Přispěvatel
Přispěvatel

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 27 hostia