Naprogramování klíče

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Naprogramování klíče

Poslaťod Míra » Uto 3. Okt 2006, 10:21

Zdar v?ichni,

nevíte, kde v oklí Pardubic a Hradce nechat naprogramovat klíč. Nemám kódovací kartu, poněvad? to je dovoz a u auta nebyla. Mám jeden klíč funkční a druý ne, oba se tváří jako originál. V Citroënu v Pardubicích mi řekli, ?e to bez ní nejde :( a ?e jí mů?ou objednat za cca 1400,- podle VINu. To mi přijde trochu moc :twisted: .
Míra
Xsara I 1,9D Break
Míra
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break 1,9D, 1998

Poslaťod tygrik007 » Uto 3. Okt 2006, 10:30

jj cena za kartu je normalni. jeste jsou programovaci zarizeni, ktera umi vycist kod z klice kterej ti funguje a prenesou ho do nenaprogramovanyho klice, tyhle programatory maji nektera zamecnictvi, ale bohuzel v tvem pripade nemuzu slouzit kde :-(

velmi zajimave to mel reseny ford - ten mel tzv. master klic, vlozil jsi ho do psinaci skrinky a natocil do dane polohy, pak si ho vytahnul a strcil klic bez kodu, zases si jej pootocil a klic se kod "naucil"
Xsara 1.9D rok 2000
Obrázok užívateľa
tygrik007
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Re: Naprogramování klíče

Poslaťod belmondo1 » Štv 5. Okt 2006, 8:08

Míra píše:Zdar v?ichni,

nevíte, kde v oklí Pardubic a Hradce nechat naprogramovat klíč. Nemám kódovací kartu, poněvad? to je dovoz a u auta nebyla. Mám jeden klíč funkční a druý ne, oba se tváří jako originál. V Citroënu v Pardubicích mi řekli, ?e to bez ní nejde :( a ?e jí mů?ou objednat za cca 1400,- podle VINu. To mi přijde trochu moc :twisted: .

Zajdi do globusu tam to delaji nebo v Hradci v Intersparu
belmondo1
Přispěvatel
Přispěvatel

Klíč

Poslaťod celam » Štv 5. Okt 2006, 8:37

Nechával jsem si dělat klíč v OBI ve Zlíně. Platil jsem asi 1100 Kč za klíč bez dálkového ovládání jen s čipem.
Zále?í z kterého roku má? auto, moje auto má je?tě pevný kód a proto vlo?il můj funkční klíč do čtečky a obsah paměti po vlo?ení nového klíče přenesl na čip.
U vozů, které ji? mají plovoucí kód to takto provést nejde - nevím proč.
Ale pokd přijde? k firmě, která se tím ?iví, věc znají a řřeknou Ti, zda to lze, nelze, eventuelně co to bude stát.
Já kartičku k vozu mám, ale měl jsem také jen jeden klíč tak jsem jeden nechal přidělat nechal jsem si udělat jeden bez čipu jen na odemknutí auta pro ka?dý případ.
Prodejci aut podle mé zku?enosti neví, co by za to chtěli, ale na druhé straně vystupují solidně, chtějí klíč, nebo karičku, doklady od vozu,?e jsi majitel atd...
Výrobci klíčů nechtějí od nikoho ani občanku, spz-ku auta nebo nějakou identifikaci, je jim to fuk.
Mo?ná, ?e někdo má jiné zku?enosti. Mě vyhovovalo, ?e to bylo na počkání, společně jsme ověřili, ?e to funguje a byl jsem se slu?bou spokojen.

8)
celam
celam
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod Míra » Pon 9. Okt 2006, 14:02

Zdar,

tak jsem zkusil ?testí v Globusu a Hypernově, neúspě?ně. :(
Zjistil jsem, ?e ka?dý klíč má jiný kód, kdy? se pokusil z funkčního klíče přepsat kód do nefunkčního, tak mu to zahlásilo chybu, a ?e kód nelze přepsat. Je?tě zkusím něco Hradci a pak nav?tívím Citroën a objednám kódovací kartu podle VINu.
Míra
Xsara I 1,9D Break
Míra
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara Break 1,9D, 1998

Poslaťod MP » Pon 9. Okt 2006, 14:18

Problém s klíčem jsem taky ře?il , měl jsem jen jeden , a poztrácel jsem toho u? spoustu , tak jsem nechtěl riskovat ?e jednou budu čumět na zamčený auto .... Po náv?těvě CITROENu jsem si ale řekl ?e asi budu svůj jedinej klíč lépe hlídat - něměl jsem taky ?ádnou kartu ke klíčům , tak?e cena za novej klíč s dálkovým ovládáním centrálu by byla +- ( u? si to nepamatuju přesně ) 6 000 Kč . Pak jsem za?el k nám do takový maličký provozovny kde dělaj klíče - strčil ten klíč do nějaký čtečky , načetl kód , ten přenesl do čipu kterej pak strčil do nově udělanýho klíčku . Není sice "zavírací" a nemá dálkový ovládání centrálu , ale za 1100,- Kč ... to jde , ne ?
Prílohy
Přeexpozice z Změnit velikost z abc 002.jpg
Přeexpozice z Změnit velikost z abc 002.jpg (7.99 KiB) Zobrazené 5914 krát
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Poslaťod belmondo1 » Str 11. Okt 2006, 14:34

Míra píše:Zdar,

tak jsem zkusil ?testí v Globusu a Hypernově, neúspě?ně. :(
Zjistil jsem, ?e ka?dý klíč má jiný kód, kdy? se pokusil z funkčního klíče přepsat kód do nefunkčního, tak mu to zahlásilo chybu, a ?e kód nelze přepsat. Je?tě zkusím něco Hradci a pak nav?tívím Citroën a objednám kódovací kartu podle VINu.

Prepis asi neumej ale novej klic jo me ho tam delali (Globus)
belmondo1
Přispěvatel
Přispěvatel

Poslaťod Okura » Pon 8. Sep 2008, 15:24

za 1100kč to je sluąná cena, scháněl sem na 306, a ups cena 3000kč, pouze klíč s dálkou.
Ale tento klíč -klon, má nevyhodu, kdyľ jednotka vyřadí tento klíč z provozu automaticky ti jde i klon.
Proto se ty klíče programujou, ale ty ceny uľ jsou jinde.
Kolem litru to se jeątě dá
Okura
Návštěvník
Návštěvník

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 24 hostia