otvirani kufru tlacitkem mezi osvetl. spz

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

otvirani kufru tlacitkem mezi osvetl. spz

Poslaťod jarmat2 » Str 3. Sep 2008, 14:59

Nejde mi otvirat kufr tlacitkem co je mezi osvetlenim spz a dalkovim ovladacem to jde v pohode,nevi nekdo v cem je problem? Jeste potrebuji poradit kde najdu krabicku co ovlada rychlosti motorku topeni at muzu vymenit odpory a tepelnou pojistku, jede mi to jen na jednu rychlost. Dik moc za radu vsem. mam rok vyrob 2001-1,4obsah benzin bez klima.
Mám Xarušku 1.4 r.v. 2001 a všechny příspěvky se týkají pouze jí.
jarmat2
Přispěvatel
Přispěvatel

Bydlisko: ostrava-376km od Prahy a 1640km od Moskvy a 1165km od San Marina
Vůz: xsara 1.4 r.v. 2001

Poslaťod divizion » Str 3. Sep 2008, 15:20

Zkus hledat,je to myslis topic: ventilator jde iba na max tak vse popsane jak se ma vymenit tranzistor popripade tepelne odpory.
xsara II 1,6 16V r.v01
Obrázok užívateľa
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod Rope » Str 3. Sep 2008, 17:25

Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Re: otvirani kufru tlacitkem mezi osvetl. spz

Poslaťod petr145 » Uto 30. Sep 2008, 15:52

Měl jsem ten samý problém,bylo to špatným kontaktem na konektoru,který je ve předu před spolujezdcem.Je to spojka dvou svazků drátů obalená molitanem a je zastrčená nahoru pod pakubovku.Vystříkal jsem oba protikusy konektorů kontoxem a tlačítko začalo fungovat.
petr145
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: xsara 1,6 16v 2001

Poslaťod Hofik » Ned 11. Jan 2009, 22:21

ja som mal ten isty problem :D rozobral som cele auto a potom som si precital navod. :D no a zistil som, ze to tlacitko na kufri sa da zablokovat cez riadiacu jednotku, uz si to nepamatam presne, ale tusim musis odomknut auto a nechat otvorene dvere, otocit klucik do II. polohy a potom cca na 5 sekund stlacit na kluci gombik otvarania kufru a auto by ti malo same dvakrat zatrubit a uz by to malo fungovat. :jup:
uz som to popisoval aj v nejakej teme, tak keby si to nenasiel, tak kludne napis a ja ti to niekde najdem a poslem, vela zdaru :driv:
Citroen Xsara Break, 2.0 HDi, 2003 Exclusive

Ked nejde Xsara, tak si proste vezmem Passata...
Obrázok užívateľa
Hofik
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Break, 2.0 HDi, 2003 Exclusive

Poslaťod jojos » Ned 11. Jan 2009, 22:43

ide vlastne o to,ci chces aby ti central fungoval aj na odomknutie kufru alebo nie.teraz ti central kufor neodomkne,iba dvere,musis ho otvorit zvlast tlacitkom na dialkovom.ked otocis v zapalovani klucom aby ti svietila kontrolka baterky,podrz tlacidlo na otvorenie kufru par sekund,kym auto nezatrubi,a centralom mozes odomknut aj kufor.
Š Rapid Spaceback 1.0TSI,81kW
ex:tmavomodrý break X2,2.0HDI,66kW,vyrobený 27.11.2002,na podložkách www.xsara.cz
Obrázok užívateľa
jojos
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Š Rapid Spaceback 1.0TSI

Poslaťod Jarda3700 » Sob 4. Apr 2009, 13:18

Tak to je super,asi před půl rokem se mi rozlámali některé dráty v tom ohybu co vede do zadních dveří,různě mi začala blbnout elektrika,například,když jsem otevíral kufr,popojel stěrač apodobně.Téměř všechny dráty jsem tehdy v té oblasti vyměnil,ale od té doby nešel kufr otevřít jinak,než dálkou na klíči.Na Vaši radu jsem teď vyběhl před barák a zkusil v zapalování podržet tlačítko otevírání kufru.Auto zatroubilo a skutečně to začalo opět fungovat.Super.díky za radu,to by člověka jen tak nenapadlo,takovejhle fígl!!Ještě,kdyby šla takhle snadno opravit zadní náprava,začala mi strašně vrzat a už pomalu zjišťuju,co mě čeká..Asi je Vám všem jasný-Repase nebo výměna..
Obrázok užívateľa
Jarda3700
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Break 2.0HDI Diesel 2003

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 22 hostia