Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

naftero píše:Picasso 2.0hdi 90hp prechipovano na 135hp+ sportovni filtr KN, kola Yokohama C-drive 195/60 R15 H , 1/2 nadrze, 1 ridic a zavazadla, lehky protivitr, dle tachometru 215km/h dle GPS 210km/h na rovine spotreba 15.6L/100.
Musim priznat ze jsem max rychlost dosahl pri ceste pres poust zde v Argentine, kde je nulovy provoz a opravdu rovna rovna cesata, jinak bezne se premistuji z bodu A do bodu B 130-150km/h s rozumnou spotrebou kolem 7L, pri rychlostech okolo 160 je picasso velmi citlive na bocni vitr.

Nevím jak je to se zákonem o provozu na pozemních komunikací u Vás , ale tady to platí i zezadu . Stejně jako u sexu . I zezadu se to počítá jako platný pokus , akorát že může kdykoliv odejítrasto.p píše:Ja včera Blava - Púchov na dialnici 169Km/h , predom mnou čierne Audi ja na brzdy a kto to nebol ? no predsa Polícia . Asi som to ubrzdil ,lebo maják nezapli a nešli po mne. Ozaj neviete niečo o tom , že keď Vás namerajú ,policajné auto počas jazdy zo zadu tak je to neplatné ? Jednoducho ,že to nemusíte platiť ?!

Xsara 1.4 kombi r.v.99

Späť na Cokoliv se nikam nevešlo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia