Samozapnutie smeroviek počas jazdy

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Samozapnutie smeroviek počas jazdy

Poslaťod marcus » Uto 18. Nov 2008, 21:09

Zdravim Vas, pisem preto lebo som v tomto foru nic o tom nenasiel. Mam taky problem ze pocas jazdy sa mi ynicoho nic sami zapnu vystrazne smerovky + osvetlenie v interieri + rozmrazovanie zadneho okna. Niekolko sekund na to mi zhasne interierove svetlo, smerovky a zadne okno musim vypnut manualne. A dnes sa mi este stalo ze mi v odstavenom vypnutom aute v garazi zacali blikat vsetky smerovky a nesli vobec vypnut. Musel som odpojit baterku. Nema nahodou niekto podobnu skusenost? Kde je pes zakopany? Dakujem pekne
marcus
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: Citroen Xsara, 2.0HDi,2000

Re: Samozapnutie smeroviek počas jazdy

Poslaťod Marton » Sob 29. Nov 2008, 22:08

Pred dvomi rokmi som mal aj ja pravdepodobne ten istý problém,na 99% ti odišlo BSI (riadiaca jednotka).Nová v citroene stála 25000-skk po desiatich mesiacoch mi odišla znova tak som ju rozobral a zistil som že je celá zarosená, našťasie sa mi ju podarilo vyreklamovať,problemom bolo pravdepodobne to že som studené auto dával do vykurenej garáže a vtedy dochadzalo k tomu roseniu, od vtedy v zime parkujem s autom na dvore,už som ju mal niekolko krát otvorenu a zdá sa že teraz je v poriadku.
Marton
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xsara break 2,0 HDI 2002

Poslaťod řepák » Sob 29. Nov 2008, 22:40

Sem tenkrát ,,čistil,, leštil přístrojovku čímsi a normálně mi to zalepilo to tlačítko . zapnout šlo, ale vypnout uý ne . No časem to nějak vyschlo a je to už v poho. Nedělal si něco podobnýho taky ?
1.8/16V EXCLUSIVní černá a s křííííídlem, to bylo tenkrát ... pak to byl nějakej Japonec, ale žádný zemětřesení .
Za to teď , je to ,,pořádnej kočár,, . To už je od 20.6.19 historie
Š.S 125 AT
Bezpečná jízda především !
Obrázok užívateľa
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Š.S nebo-li koncernovej znetek :-)

Poslaťod Kvido » Pon 1. Dec 2008, 0:04

ten výrobce BSi by potřeboval nakopat do prdele,není tu první člověk co stím ttu má problémy,přes lelekro jsem lopata,ale vhledem k tomu že je dvojková xsara s Bsi je dost pravděpodobné,že problém je tam.To jsou ty netěsnosti.
Hyundai i30 combi 1.4 T-GDI 2019
Obrázok užívateľa
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Poslaťod Hofik » Sob 7. Mar 2009, 21:28

chlapi, a ked najdem tu riadiacu jednotku? aby som ju popripade vyfenoval? a to sa moze len tak odpojit? :idea:
Citroen Xsara Break, 2.0 HDi, 2003 Exclusive

Ked nejde Xsara, tak si proste vezmem Passata...
Obrázok užívateľa
Hofik
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Break, 2.0 HDi, 2003 Exclusive

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 20 hostia