Baterie - závit

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Re: Baterie - závit

Poslaťod davados » Sob 27. Dec 2008, 20:44

Ja mam rychloupinak jeste v kondici,ale gdyz uz nova baterka tak aj novy svorky.Necham je vymenit.Diky za tip
Obrázok užívateľa
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Renault Vel Satis

Poslaťod bleriot11 » Pon 29. Dec 2008, 18:28

davados píše:Dnes sem koupil novou baterku a sem rad ze to na II nemam,akorat sem nepochopil k cemu je tam ten "rychloupinak",kdyz stejne daj na druhou stranu svorku na 10tku matku,ale prijde mi to lepsi reseni nez co mas ty
Rychloupínák je tam proto aby třeba hasiči,nebo i ty jsi během krátké chvíle odpojil baterii od sítě v případě třeba zkratu či jiné závady nebo nehody.
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
Obrázok užívateľa
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Poslaťod jk » Pon 29. Dec 2008, 18:46

Rychloupínák je super věc, když funguje. Jeho kvality ocení majitel v okamžiku kdy se mu začne kouřit z kabelového svazku. Sice se mně osobně tohle ještě nestalo, ale přesně z tohoto důvodu vozím sebou v autě příslušný klíč na povolení konaktu. To že se začnou pálit kabelové svazky není nereálná situace. Sám jsem jel na pomoc známému když mu v noci shořel svazek v motorovém prostoru na Jumperu. Od tý doby vozím v autě 2 hasičáky.
jk
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Xantia 2, 2.0Hdi 109k, rv 99, starám se občas i o Xsaru 2, 1.4i rv 2001

Predchádzajúci

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia