Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

bajo008 píše:No niečo som precital dik za radu skúsim to skalibrovať dúfam že to pomože.Dik Za radu zajtra sa určite ozvem ako to dopadlo.Diiik

Ešte ma trápi otačkomer na kably od čidla som nameral prerazenie kostry sú tam tri káble jeden je kostra a druhy je napájanie čidla a tretí sníma mam dojem že je to niekde spojene idem pozrieť káble. čidlo mam v poriadku meral som ho osciloskopom poroblem bude asi v kábloch. Pozeral som el schému na fóre ale vysomáriť sa s nej je nemožne. Poďakoval by som veľmi keby mi poslal niekto schému s ktorej by som sa vysomáril vopred ďakujem. 

bajo008 píše:No s kalibroval som to a zdá sa že to bude fungovať DIK.Ešte ma trápi otačkomer na kably od čidla som nameral prerazenie kostry sú tam tri káble jeden je kostra a druhy je napájanie čidla a tretí sníma mam dojem že je to niekde spojene idem pozrieť káble. čidlo mam v poriadku meral som ho osciloskopom poroblem bude asi v kábloch. Pozeral som el schému na fóre ale vysomáriť sa s nej je nemožne. Poďakoval by som veľmi keby mi poslal niekto schému s ktorej by som sa vysomáril vopred ďakujem.

bajo008 píše:Zhodil som ručičku vieš ako sa vravy čo nejde malou silou musí isť ešte vačšiou. Ale nie treba ju chytiť poriadne palcom a ukazovákom a musí isť von je to len nastrčené. Zapnúť zapaľovanie a opatrne ju nasadiť pozor nepritlačiť až na doraz lebo začne chytať o ciferník. Ale teraz ma viacej serie otáčkomer.

bajo008 píše:No super je to niečo takejto? Ja mam naftovu 1.9TD Len som zvedaví či to bude pasovať.Daj mi vedieť či je otáčkomer do 6000ot-min ĎIK

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia