od marjon » Uto 3. Mar 2009, 9:12
tak to je fantazia.
pred chvilou som telefonoval do citroenu a ziadal som o pomoc pri mojom probleme s airbagmi. potrebujem zistit aka dioda je prisrojovke a signalizuje cinnost celnych airbagov, mam ju totiz odletovanu. ich odpoved bola ze to zistit nedokazu a s takouto poziadavkou sa zatial v svojej historii nestretli. oni by vymenili celu pristrojovku a hotovo. este mi bolo povedane ze nemam funkcne ani bocne vaky,nakolko podla nich kedze niekedy doslo k nehode a mam nefuncne celne,nastal zapis do riadiacej jednotky airbagov a ta je spolocna pre obydva systemy - celne aj bocne, a to ze mi na diagnostike uz dva krat povedali ze bocne su plne funkcne nie je pravda. kontrolka bocnych funguje,po nastartovani zhasne.
momentalne som z toho uplne vedla. dali mi kontakt na sukromnika-autoelektrikara,vraj ten moj problem dokaze riesit.
auto mam stvrty rok a do dnesneho dna som veril ze mi funguju aspon bocne vaky, o celnych viem ze by mali byt vymenene,nedavno som menil pyropasy takze teraz potrebujem sfuncnit cely system....
hadam sa to podari