Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

ColinMcRay píše:Hnusné kola, světla, nerazníky a nemá to vubec sjednocené... hruza. jediné co se mi teda aspon dle fotek na tom líbí tak to je kvalita lakýrnické práce, spz a slícování dílů.
Je to muj názor, ale kdybych se poštěl do takové přestavby určitě bych to dotáhnul do konce a takovou polovičatou práci... když už má tu střechu a křídlo v bílé tak to měl dotáhnout a udělat i zadní víko a kapotu. Ty narazníky jsou tak tuctové a neestetické až to bolí, to tam měl radši nechat seriové a auto posadit na zem... určtitě by to nevypadalo tak ....
Takže za mě nelíbí

ColinMcRay píše:Hnusné kola, světla, nerazníky a nemá to vubec sjednocené... hruza. jediné co se mi teda aspon dle fotek na tom líbí tak to je kvalita lakýrnické práce, spz a slícování dílů.
Je to muj názor, ale kdybych se poštěl do takové přestavby určitě bych to dotáhnul do konce a takovou polovičatou práci... když už má tu střechu a křídlo v bílé tak to měl dotáhnout a udělat i zadní víko a kapotu. Ty narazníky jsou tak tuctové a neestetické až to bolí, to tam měl radši nechat seriové a auto posadit na zem... určtitě by to nevypadalo tak jak to dopadlo. Světla... to vypadá že už mu prostě nezbyly peníze tak dozadu hodil cokoliv jen aby to nebylo origo, osobně bych tam dal ty co má vita nebo tam dal seriovyk za X2 které jsou celé červené, ve předu už mu asi bylo uplně jedno. Ty kola... jetli to jsou zimní tak v pohodě, ale jestli tohle má doplňovat auto (kola dělají auto) tak to šlápnul teda sakra vedle. O jiných sítech (barva) v masce a nárazníku p+z ani mluvit nebudu. Prostě tohle není muj styl, ale překousnul bych to kdyby to mělo nějakou uroveň, bohužel tohle u mě teda nemá. škoda... za ty peníze co do toho nasypal by to mohlo byt moc pěkné auto
Takže za mě nelíbí

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia