Skrat!

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Skrat!

Poslaťod Devilian » Pon 3. Aug 2009, 14:50

Zdravim vsetkych fanusikov citroena. Kupil som si svoje prve auto, a je to xsara. Som s nou spokojny, mam vsak jeden maly problem. Citim sa ako v pocitacovej hre. Idem si na aute, autom zrazu trhne a akoby prestalo ist turbo, a vypne sa tachometer a klima. Vacsinou sa to ale opravi, ked auto stoji (najme, ked stoji do kopca :) ) Obcas sa stane, ze sa to opravi aj za jazdy. Vtedy ma zatlaci do sedacky (ako ked pustite nitro) a naskoci tachometer. Raz dokonca ked prsalo, tak mi tachometer isiel spolu so stieracmi :) Moj servisak si mysli, ze to asi bude nieco so skratom na kostre. Neviete niekto, co by to mohlo byt, alebo kde by sa to mohlo dotykat kostry?

PS: Chcem este pochvalit tieto stranky, pomohli mi vyriesit vela problemov a usetrit dost penazi, takze dakujem.
Xsara I, r.v 2000, Hdi 2.0, plaisir, elektrony, cira optika na svetlach- no proste raketa- predana
Citroen C5 2.0i
Obrázok užívateľa
Devilian
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara I, 2000, 2.0HDI 66Kw Plaisir s BSI

Re: Skrat!

Poslaťod Kleki » Pon 3. Aug 2009, 19:47

Myslím si , že skratom asi nie to by ti vypálilo nejakú poistku a problém by sa už asi sám nevyriešil , skôr zlá kostra alebo špatný kontakt v nejakom konektore. Takto na diaľku sa to ťažko diagnostikuje. Mohol by si ale napísať aký máš motor.
Bývalá Xsara break 1.9TD 1999 , Xsara Break Exclusive 2,0HDI 80kW, 2002
Aktuálne Citroen C5 Break Exclusive 2,0HDI 100kW s automatom r.v.2006 + Xsara 1998 1,4i(manželkina)
Obrázok užívateľa
Kleki
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Citroen C5 Break 2,0HDI 100kW(EX Xsara break 1.9 TD r.1999, Xsara break 2.0HDI/80kW r.2002)

Poslaťod Rope » Pon 3. Aug 2009, 20:07

Zkrat = požár, opravdu by to chtělo vědět co máš za motor. Když se to stane, auto chcípne a nebo jede jen jako tupý mezek?
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Poslaťod Devilian » Uto 4. Aug 2009, 6:59

Hm, daval som si to pri registracii.. Mam xsaru I, rok vyroby 2000, 2.0 Hdi. Po tom ako sa to stane, tak auto ide ako "jen jako tupý mezek". Akoby sa vyplo aj turbo. Neviete kde by sa tento okruh mohol dotykat kostry? Som v autach laik, ale pozrel by som sa na elektroinstalaciu, len neviem kadial to asi ide.
Xsara I, r.v 2000, Hdi 2.0, plaisir, elektrony, cira optika na svetlach- no proste raketa- predana
Citroen C5 2.0i
Obrázok užívateľa
Devilian
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara I, 2000, 2.0HDI 66Kw Plaisir s BSI

Poslaťod Rope » Uto 4. Aug 2009, 18:22

Chtělo by to na diagnostiku, na zkrat nevěřím, může být problém v nějakém podtlaku a nebo vysokotlakém čidle nebo něco podobného.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia