tiež som najprv vôbec neriešil,čo bude s fízlami.Dal som na KITa(moja xsaruška) 16" MOMO Corse Black a pneu 205/45 ZR16,a jazdil som si.Raz v noci,keď som bol v meste,asi auto dosť zaujalo polišov,nakoľko mám i iné úpravy ako bodykit,duplex výfuk,iné svetlá atď....zastavili ma a prvé čo chceli vidiet boli všetky papiere,keď nič nenašli,tak sa pustili do kolies.X2 ma len 15" štandardné,tak mi naparili pokutu 33 Eur s tým,že si na mňa dajú pozor a že sa neodvážim už auto vytiahnuť

ale preto,že milujem zlatý slovenský skorumpovaný systém, a že na polícii som mal nejaké známosti tak sa všetko dalo hneď na druhý deň vybaviť .To kolko som polišovi "šupol " do vrecka,sa nehovorí,ale na druhý deň som mal v ruke nový techničák, ako keď kúpite v obchode výkres veľkosti A4, s novými rozmermi disku aj pneu

čiže,keď sa chce,tak sa dá, záleží len od vás.Ale myslím,že keď chcete dať vyšší profil,tak ho dajte,ak bude zima,zlelní nebudu pozerať,čo to máte obuté,len si poriadne zistite,či vám daný profil nejak nepoškodí tých krásnych frantíkov