Čerpadlo ostřikovačů světel

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Čerpadlo ostřikovačů světel

Poslaťod RadimK » Str 12. Máj 2010, 14:22

Odešlo mi čerpadlo ostřikovačů na přední světla, ale origo stojí 3.000,- Kč, takže hledám alternativu. Vím, že čerpadlo na skla se dá nahradit různými levnými č., ale na světlomety nevím. Nemáte někdo podobnou zkušenost, či radu?
Díky.
XI 1.8i 16V
RadimK
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: XI Break, r. 98, 1.8i

Re: Čerpadlo ostřikovačů světel

Poslaťod DANDY » Pon 28. Jún 2010, 9:33

Asi len z nejakej búračky to skus zohnať.Ja mám tiež problém z ostrekovačom,ale mne čerpadlo ide.Aj jedno ,aj druhé. Ked som prehodil napájanie z čerpadla ,ktoré je na okná na to ktoré je na svetlá tak to ide. Nejde mi to ,už od vtedy ako som auto kupil,takže neviem ani ako a kedy sa zapína ostrekovač svetiel.Mám pocit ,že musia byť zapnuté svetlá / nočné/ a vtedy by to asi malo ísť spolu z ostrekovačom okien,opravte ma ak sa mýlim. Čiže pravá páčka k sebe. Poistka F1 pri akumulátore je v poriadku, takisto F24 v kabíne je dobrá. O inej neviem ,ktorú ešte prekontrolovať. Relé,netuším ktoré to môže byť,ktoré by som mal skontrolovať či nie je vadné. Poradte niekto,kto má ostrekovače svetiel a skúsenosti z opravou. Xsara N1 :? :? :?
DANDY
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: Xsara 1,6 benzin 98

Re: Čerpadlo ostřikovačů světel

Poslaťod rosta12345 » Pon 28. Jún 2010, 9:46

ohledně toho jak se zapínají se skus podívat do návodu
viewtopic.php?f=61&t=7188
EX: Citroen Xsara Picasso 1.6 16V SX 2009 Obrázok
Obrázok užívateľa
rosta12345
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: EX:Citroen Xsara Picasso 1.6 16V SX 2009

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia