Problikávání mlhovek

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Problikávání mlhovek

Poslaťod jarda21 » Pia 23. Júl 2010, 19:13

Nazdárek, zase jsem na mém pikaču objevil problém. Při zapnutých potkávacívh světlech je vše v pohodě ale když k tomu ještě sešlápnu brzdový pedál tak se mi na přístrojovce rozsvítí jemně zadní mlhovky tak jsem na to koukal a slabě mi prosvicujou. Ještě horší to je když do toho vyhodím blinkr a brdím tak to problikává jak blázen. Už jsem to asi před dvouma rokama zkoušel ukostřit nově ale nejspíš moc amatérsky a začalo to dělat znovu. Prosím poraďte jak nejlépe a nejednoduše to spravit. Zachvíli mě čeká technická a nechci aby mě zase za to vyhodili. Díííky
Obrázok
Xsara Picasso...Zelená metla ... jsem vidět na sto honů daleko r.v.2000, 1.8 16V
Obrázok užívateľa
jarda21
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Picasso, 1.8 16V, 2000

Re: Problikávání mlhovek

Poslaťod rosta12345 » Pia 23. Júl 2010, 20:57

odpověděl sis sám je tam problém v kostře,ale nemusí to být jenom kostra jakože ten drát co vede na kastli ale třeba i špatný kontakt na kostru v objímkách atd.
EX: Citroen Xsara Picasso 1.6 16V SX 2009 Obrázok
Obrázok užívateľa
rosta12345
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: EX:Citroen Xsara Picasso 1.6 16V SX 2009

Re: Problikávání mlhovek

Poslaťod Rope » Ned 25. Júl 2010, 21:04

Tyto problémy jsou časté, bývá to tím že se vytvoří přechoďák na minusu na konektoru co vede do světla, já to natrvalo opravuju tak že do plechového kontaktu na světle navrtám dírky a přidělám očko a vodičem propojím (přopájím) přímo do kabeláže, takový bajpás a nikdy se mi nic nevrátilo a počet opravených aut jde do stovek. Většinou je rosteklý plast kolem toho pinu, hold každá žárovka má jeden plusový kontakt v konektoru, ale zem je společná a tak se hřeje a hřeje a hřeje až.........
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia