kod farby

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Poslaťod Milan D. » Sob 6. Jan 2007, 21:33

Kamínky už neřeším, protože mi na sídlišti auto přejeli totálně klíči nebo hřebíkem a na vesnici u rodičů mi ještě něco přidali, s tím že jsem si na auto prý nakrad ( chodím do práce, soboty neděle a ještě podnikám ), tak jsem si to obrečel a nechám to na jaro, oprava ze známosti cca 5 - 10 000 Kč.
Milan D.
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod lobello » Sob 6. Jan 2007, 22:41

a jak to mienis riesti?
cele auto nastriekat alebo len cast auta?
Obrázok užívateľa
lobello
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.4 SX

Poslaťod bleriot11 » Ned 7. Jan 2007, 11:42

Někoho u toho chytit a zabít. :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Poslaťod Milan D. » Pon 8. Jan 2007, 0:16

Tak jak to budu řešit, sebevraždu a vraždu jsem zavrhl ( rozchodil, jsou to už 3 měsíce) no prostě nechám celý zadek stříknout, jenže to udělám a oni to přejedou znova, nyní to neřeším, na tom to nejezdí, akorát se občas vzteknu, nic nenaděláte, to je osud.
Milan D.
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod lobello » Pon 8. Jan 2007, 9:53

mas proste smolu ja mam stastie ze mam auto v garazi
Obrázok užívateľa
lobello
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Milan D. » Pon 8. Jan 2007, 22:43

No, já bych řekl, že i štěstí vzhledem k tomu jak to u nás ve městě chodí, prořezaný gumy, ukopaný zrcátka atd, tak když to řeknu ironicky, dopadl jsem ještě dobře a se mnou dalších osm lidí a měl jsem ho před domem rok bez problémů a bohužel garáž jsem nikdy neměl a to je taky osud, měj se.
Milan D.
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Poslaťod bleriot11 » Pon 8. Jan 2007, 23:03

Tak od zničenýho laku k vandalům :arrow: Před xsarou jsem měl P-206,tehdy super zánovní vůz.Po měsíci parkování venku se mi nějaký čůr.k,hovado,debil impotentní prošel po haubně.Kapota prohnutá,poškrábaná od bot.Nejsem rambo,ale toho dementa bych u toho asi zabil. Ještě si na to vzpomenu a vraždil bych ještě dnes. :evil: Za týden stálo auto v garáži.I Xsaře je tam fajn.
Obrázok užívateľa
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Poslaťod MP » Str 10. Jan 2007, 15:38

No já dávám auto do garáže jen přes zimu , když odvezu motorky , aby se mě to tam vešlo .... včera jsem ho tam na noc nedal , aby pro něj ženská ráno nemusela jít .... a jsu bez poklic . Ráno vylezu z baráku a čumím jak :shock: :cry: :x :twisted: :evil:
Dnes jde zase do garáže .....
...koupím takový pěkný jako má Kvído ...
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Poslaťod Sbohem vąem » Str 10. Jan 2007, 15:59

Tak to je k naštvání,já mám auto před domem pořád a před mým domem bydlí větší počet naší menšiny,ale nemám z nich strach ,jelikož většina znich jezdí v Octávkách,tak nemají potřebu krást.To spíš čekám,kdy mi je někdo v práci vezme,taky se jim líbí.

To je pro mne čest MP. ještě uvažuju o logu,do prostředka se dá vložit logo značky auta,vypadá to dobře.jen v době kdy jsem je kupoval,byly opravdu zřítka vyděny,ale teď je má kde kdo,ale to mi nevadí,libí se vícero lidem.Bral bych jednou i v takovém designu elektrony,ale to je budoucnost.
Sbohem vąem

Poslaťod MP » Str 10. Jan 2007, 21:09

No tady se moc nekrade ... i když .... řekl bych nekradlo .... teď je to jiný , před Silvestrem před barákem sousedovi ukradli Scenica , cenil si ho na 300 000. No a teď mě ty poklice . Cením si je na 300 .
Kvído ... ty Tvoje se mi líbili hned jak jsem je viděl na srazu , pak jsem zjistil že ty stejný má brácha na Berlingu , tak jsem je vyzkoušel a taky na mé Xsaře vypadaj dobře . Tak jak je uvidím někde tak je koupím . Zatím budu jezdit na krásných černých plecháčích :x
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod MP » Pia 2. Feb 2007, 21:54

Kvido píše:Tak to je k naštvání,já mám auto před domem pořád a před mým domem bydlí větší počet naší menšiny,ale nemám z nich strach ,jelikož většina znich jezdí v Octávkách,tak nemají potřebu krást.To spíš čekám,kdy mi je někdo v práci vezme,taky se jim líbí.

To je pro mne čest MP. ještě uvažuju o logu,do prostředka se dá vložit logo značky auta,vypadá to dobře.jen v době kdy jsem je kupoval,byly opravdu zřítka vyděny,ale teď je má kde kdo,ale to mi nevadí,libí se vícero lidem.Bral bych jednou i v takovém designu elektrony,ale to je budoucnost.

..myslíš takhle to logo doprostřed ? Jsem zase vystřihoval :lol:
Prílohy
Změnit velikost z 2006 102.jpg
Změnit velikost z 2006 102.jpg (44.62 KiB) Zobrazené 9297 krát
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod Rope » Pia 2. Feb 2007, 22:20

MP ty nejsi energetik, ty jsi krejčí :lol: jinek není možné že ti to tak jde z nůžkama.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Obrázok užívateľa
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Poslaťod Sbohem vąem » Sob 3. Feb 2007, 8:44

To jo no,co že to vlastně v těch dukovanech dělaš ?
...vypadá to dobře,měl bych asi taky něco vystřihnout,ale takhle to asi neumím,to spíš na plotru,uvidím.Jinak super.

Jo a ještě si je nějak zajisti,to víš lidi závidí a kradou.
Sbohem vąem

Poslaťod MP » Sob 3. Feb 2007, 11:36

No v těch Dukovanech ... asi jsem se minul povoláním :D ... jak psal Rope o těch nůžkách a krejčím ( BTW ...můj děda byl krejčí , a ušil si komplet novou "kastli" na tříkolovej Velorex :lol: )
No myslím že čtyři loga do vnitřku poklic bych ještě vystřihl ... kousek fólie mě zbyl . Tak ti je kdyžtak pošlu . Nejhorší bylo udělat ty "stříšky" , pořád se mi nedařilo chytit ty úhly , aby to vypadalo k světu .
Zajištěný je mám zatím plastovou stahovací páskou , ale v hlavě už mám nápad jak to udělat jinak , jen se mi nic nechce kutit v garáži ... až se udělá teplej . Pak ti to nafotím a pošlu .
Obrázok užívateľa
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Poslaťod lobello » Pia 9. Feb 2007, 20:37

moje xsara
Prílohy
12270009.jpg
12270009.jpg (48.28 KiB) Zobrazené 9262 krát
Obrázok užívateľa
lobello
Profesionál
Profesionál

Predchádzajúci

Späť na Exterier & Interiér

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia