od Hubi » Uto 30. Nov 2010, 20:47
Již jsem ti Tony poslal SZ, ale ještě to tu trochu doplním, aby to nevypadalo, že kašlu na rady. Když jsem se tak pídil, stačí zadat do zboží: "světlo top" ve vyskočených odkazech si najít ty oválné. Všimni si, že vyskočí i obdelníkové, ty jsou jak dálkové, tak mlhové. Rozdíl je jen v čirosti skel. Oválné nabízí pouze jako přídavná světla dálková, avšak se nemusíš bát, že by jsi kdovíjak oslňoval protijedoucí auta, protože náklon toho umístění v plastové liště je dost dolu. Jak psal Vašek výše, nemám je ještě zapojené a tudíž ani odzkoušené, ale myslim si, že to bude v pohodě a hlavně bude jistě skvělá účinost. Co se týče montáže, mám ještě fotky, jak jsem to tam přidělával já, je to dosti o improvizaci a předem je dobré, si vše rozměřit a promyslet, než vezmeš do ruky nůž. Jediné, co je tak trochu problém není ani tak samotné vyříznutí montážních otvorů, ale to, že když je vyřízneš, tak jdou v háj úchyty, které drží tu lištu v nárazníku, takže po upevnění těch světel jsem musel tak trochu zaimprovizovat a přichytit to tam jinak. Nemám to sám ještě doladěné do ideální podoby, ale jezdím s tím takto již poměrně dlouho a vše drží na svém místě, takže to tak nejspíš nechám nastálo. Kdyžtak ti to někdy nafotím.
Citroën Xsara II break, 1.6 16V EXCLUZIVE, r.v. 2001
Peugeot 807, 2.0 HDI 100kW, EXCLUZIVE, r.v. 2007
Citroën Xsara II liftback, 1.6 16V CHRONO, r.v. 2003 - stále u našeho domu, pane říká tatíkovi