od pecit33 » Str 1. Dec 2010, 17:57
Dobrý večer,jsem tu nový,tak prosím o trochu trpělivosti se mnou,pročetl jsem zde všechno o kabinovém ventilátoru,protože jak začalo mrznout,tak blbne jako pár lidem tady. Zničeho nic přestane jít,vypnu motor a když hned nastartuju tak zase chvíli běží,nebo ho vypnu vypínačem a už nenaskočí,zas jen po novém zapnutí motoru.Je tu dost psáno o úpravě spínací skříňky,ale když koukám do schématu ( nejsem tedy odborník) tak ta by nato neměla mít vliv,podle mě se spíná ventilátor až nějakým impulsem od alternátoru a přes tu spínačku jde proud k nějaké klapce na proudění vzduchu??? ventilátor bych měl mít dobrý,jen nevím jestli je tam nějaká tepelná ochrana,případně prosím kde ji hledat,ještě dodám že mám poloautomatickou klimu.Také tam někdo psal,že je to snad na jednom okruhu s výhřevem zadního okna ( z toho schématu jsem to nebyl schopnej vyčíst),když mi nejde ten ventilátor,tak ale výhřev běží,což tedy usuzuju,že to tou spínačkou nebude,už jsem z toho na prášky,zrovna v tomhle počasí,potřeboval bych nějakou radu,děkuji a hezký večer.