BSI-co bez něj

Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

BSI-co bez něj

Poslaťod Pantata » Pon 3. Jan 2011, 10:41

Tak jsem tady zase s dotazem.BSI opravované už zase hlasí nesmysly a mě to přestává bavit....Co se stane když ho vyhodím?Pojedu?Pokud je to komfortní jednotka jak zní snad doslovný překlad tak se radši obejdu bez komfortu.Tohle se mi ještě u předešlých vozítek nestalo.Anebo to řešit opravdu novou BSI i se spárováním?Když tak díky za radu.. Pokud by měl někdo zájem už bych ji i prodal..po výměně všech náplní,rozvody,kladky,tažné,kotouče+desky,zimní gumy prostě co šlo je nové.Cena dohodou.Plyn je tam druhý rok.
Pantata
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Picasso 1,8i LPG

Re: BSI-co bez něj

Poslaťod vena garážmistr » Pon 3. Jan 2011, 12:11

Pokud BSI vyhodíš z auta tak ti přestane v podstatě fungovat všechno na svých vozech ji nemám ale kam moje znalost citroenů sahá tak BSI má na svědomí chod skoro celého vozu nejen konfortní záležitosti. Ovládá směrovky,stěrače,větrání,topení,el.okna,osvětlení jako celek,zkrátka vše co á nějakou elektriku nebo elektroniku tak v tom má BSI obvody.
jezdím : Peugeot 807 2.0 Hdi 100 kw šestifofr, FAP OFF , automatický bufík, xenonové světlomety, denní LED, oranžové LED strobo ,grafický couvací asistent, HF Parrot, DVD přehrávač, sedmi sedačka

Obrázok
jezdil jsem :Berlingo 2.0 Hdi (Sir Tá-Burák)
Obrázok užívateľa
vena garážmistr
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 Hdi 100 kw.

Re: BSI-co bez něj

Poslaťod Cvrček » Pon 3. Jan 2011, 16:29

Je to jak píše Véna. Bez BSI ti to vůbec nepojede. Jak už minule radil Rope,sehnat jiný z vrakáče,nechat spárovat a jezdit.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Obrázok užívateľa
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Späť na Elektrika

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 37 hostia