Jo to jsem měl namysli a kokal si na ten filtr, jestli není vlhký nebo moc špinavý?
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
Nástřik mi nedělali. Jediný zásah do vozu byl repas kompresoru klimy. Já snad nikdy nepoužíval nastavování síly ofuku, téměř pořád jsem měl nastaveno AUTO a jen jsem nasměřoval na okno a bylo. Teď mám MAX a nic se neděje. No prostě záhada.
Nazdar ludia chcel by som sa opytat ako sa vola ten prasok co ste tam na..bali tiez by sa mi to hodilo.A este jedna otazka kupovali ste ho niekde cez internet alebo sa da zohnat aj v neakom obchode?Dikes
sloučil jsem asi 5 témat se stejným problémem Chce to trpělivost, ale dá se v tom zorientovat a na většinu základních věcí najít pro první pokusy odpověď
POSLEDNI DOBOU CITIM V AUTE VLHKO A NEKDY MAM STALE ZAMLZENE CELNI OKNO NEVITE KDE A JAK BYCH SE MEL PO CEM PODIVAT CO BY TO MOHLO DELAT?HLEDAL JSEM V URCITYCH TEMATECH FORA A NIC SEM NENASEL CO BY TOMU ODPOVIDALO
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018