Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

vlkous píše:A jak dlouho tam ty brisky maą? Nebo jak dlouho vydrľely. Někde jsem něco zaslechl o briskách, ľe po montáľi a prvních 1000km OK a pak jdou do haje....

vlkous píše:A jak dlouho tam ty brisky maą? Nebo jak dlouho vydrľely. Někde jsem něco zaslechl o briskách, ľe po montáľi a prvních 1000km OK a pak jdou do haje....

vlkous píše:Tak se v pondělí chystám sundat stávající, mají najeto cca 20tis. + (info od předchzíhi majitele) a jeví se mi dobře, auto pěkně táhne za studena i zahřátí pří akceleraci, motor necuká, dám vědět co tam mám. Jinak do pondělka je otázka otevřená, tak snad jeątě někdo napíąe.
Akorát se mi během těch 550 km co jsem s xsarou najel stalo, ľe při zahřátí a stání na křiľovatce - volnohěh, mi najednou tačaly značně kolísta otáčky 400 -1500 ot./min. nevím čím to mohlo být. Bylo to jen dvakrát tak snad nic váľného......přidal jsem plyn, pak zase volnoběh a vąe O.K. Víte o tom něco?

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia