Dík za kaľdou uľitečnou informaci.
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Verdom píše:Tak Wladane ty má? doře?eno, blahopřeji. Já se přilepil k foru taky , (můj problém byl trochu jinačí) ale zatim jsem to ?těstí to zprovoznit neměl. Baterka nová, ale stále nic. Jak se dá zjistit, jestli je rozbitý vysílač v klíčku nebo přijímač v autě? Nevíte někdo? Po výměně jsem se pokou?el synchronizovat dálku při zapnutém zapalování (jak je psané v návodu) a nic. Centrál fachá, ale dálka ne.. Ti??ák jsem vyndal, prozkratovával opatrně ty spínáčky, abych eliminoval to ?e nespínají a stále nic.

PavelM píše:Ahoj vąichni, nemůľete mi někdo poradit, jak znovu rozchodit dálkový ovladač centrálu po výměně baterky? Mám dva, jeden původní k autu a druhý jsem koupil starąí. Zkouąel jsem postup, kdy po otočení klíčku a rozsvícení kontrolek zmáčknu jedno z tlačítek ovladače a drľím jej asi 30s. Pak pustím tlačítko, vypnu zapalování. Zkusím zmáčknout některé z tlačítek ovladače a nic.Znáte někdo opravdu správný postup???
![]()

mrshka píše:PavelM píše:Ahoj vąichni, nemůľete mi někdo poradit, jak znovu rozchodit dálkový ovladač centrálu po výměně baterky? Mám dva, jeden původní k autu a druhý jsem koupil starąí. Zkouąel jsem postup, kdy po otočení klíčku a rozsvícení kontrolek zmáčknu jedno z tlačítek ovladače a drľím jej asi 30s. Pak pustím tlačítko, vypnu zapalování. Zkusím zmáčknout některé z tlačítek ovladače a nic.Znáte někdo opravdu správný postup???
![]()
a nebylo by třeba lepąí je nedřív oba vymazat a pak je znovu oba nahrát? já teda nemám centrál na do z výroby, ale mám tam svůj alarm, co jsem si nechala a tam to je ľe musíą 6x otočit klíčkem v zapalování, počkat, jak pípne siréna a zmáčknout servisní tlačítko. takľe se mi vymaľou ovladače, co tam doteď byly nahrané. a teď udělám to, ľe 6x otočím klíčkem v zapalování - musí ale zůstat v poloze ON (i u výmazu), pípne sirénka, zmáčknu jakýkoli čudlík na jednom, pak na druhém ovladači, pokaľdé mi to pípne, pokud se nahrál, vypnu klíček, vytáhnu a fungujou oba dva![]()
tak nevím, moľná to nebude stejný na CZ DO z výroby, ale uvidíą. třeba jsem tu psala jen tak, abych si pokecala sama se sebou
... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
mrshka píše:teď jsem ráda, ľe jsem tady ne»ápala jen tak do větru
... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...

PavelM píše:Poslal jsem čtyřem oficiálním servisům Citroen e-mailem prosbu o sdělení postupu aktivace dálk.ovladače. Tři ani neodpověděli, čtvrtý mě pozval do servisu s tím, ľe to určitě na místě vyřeąí. No jo, zadarmo v dneąní době není nic, ani dobrá rada (ta je nad zlato).

urpin píše:PavelM píše:Poslal jsem čtyřem oficiálním servisům Citroen e-mailem prosbu o sdělení postupu aktivace dálk.ovladače. Tři ani neodpověděli, čtvrtý mě pozval do servisu s tím, ľe to určitě na místě vyřeąí. No jo, zadarmo v dneąní době není nic, ani dobrá rada (ta je nad zlato).
v manuálu jest psáno, cituji "po výměně článku je nutno aktivovat dálkové ovládání zapnutím zapalování a stisknutím tlačítka dálkového ovladače"... já to tímto způsobem rozchodil

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 22 hostia