Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

a este ma napadlo...ze ked su svetla zapnute,tak ked stahujem okna tak svetla rovnako svietia...ale ked tam stahnut soferove...co vlastne nestahne,,ale vidno ze akoby odobralo prud..trochu zoslabnu svetla...aldyx píše:zdravim... mohol by mi niekto poradit kde by mohla byt chyba.... kedze nechce ani pohnut oknom sofera...ostatne tri idu v pohode ... ??

To je voda na mlín lidem, jako je můj otec. Má Ochcávku se ąvihadlama, bez klimy, 1.6 55 KW, prostě nic. Pořád od něj musím poslouchat, jak je taková výbava zbytečná, prý jsou to jedině věci, které se můľou "polámat" a proto je nejlepąí mít auto v základualdyx píše:No takze vcera som s kamaratom sa nato pozeral...a nejako sme dolsi k dost nestastnemu zaveru,,, preskusali sme tie ovladace okien pod radiom a tam problem nieje....tak sme isli ci ide prud k motorceku...no ten prud tam je a ide....lenze v dverach medzi tou konecnou koncovkou a motorcekom je este jeden plosak...a cez ten uz nejde prud.... vyskusali sme na priamo prudom stahnut okno a stahlo...a aj vytahlo....taze vsetko nasvedcuje tomu ze v tom plosaku je chyba.. a pochybujem ze toto niekto opravi..asi najskor novy,abo od niekoho co to ma zvysne,,,len dufam ze to nebude tak blbo poriesene...ze bude treba kupit cely motorcek aj s plosakom....

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia