od Rope » Uto 4. Mar 2008, 20:24
Já vím tak ti poradím, před časem si kamarád Jirka koupil xsaru, je tady registrován jako Jisip, poľádal mě o pomoc v tom ľe mu nesvítí vnitřní osvětlení, po proměření světel jsem přiąel nato, ľe chybí napájení. Ny výstup z bsi bylo a ve světle boj´huľel ne. Nasledovalo hledání v kabelech, kabely vedou středovým tunelem a pak pod zadním sedákem kde se rozdělují a do přednío světla vede po prahu a A sloupkem nahoru, zadní svítilna vede C sloupkem. Problém býva v tom místě, kde se kabely dělí dopředu a dozadu, je tam spoj jenom slisovaný a v buľírce, tyto spoje zkorodují a jsou komplet zelené. To se často stává i na passatech B5-B6. Prostě v tom místě kde je slisováno víc kabelů tak to trpí.
A teď to nejduleľitějąí: kde tento spoj je? je za sedadlem spolujezdce pod kobercem, musíą odchípnout odzadu koberec, moľná ľe je lepąí povolit o spolujezdcův pás a opravit. ( já zkrátim, nastavím, pájim a nazávěr smrą»ovací buľírka).
Dej pak vědět jak si dopadl.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info
TU už bohužel Ex
XSARA II Baffy 0Viteon 0Kleki 0