to Hrnča: tak to já právě nevím, s klimoškou nemám zkušenosti a jak koukám, asi je pomalu ale jistě začnu sbírat
Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

ladggio píše:Ahoj, tu mojí KLIMATICIjsem si dnes vydensifikoval sám. V mototechně jsem zakoupil za 330,- Kč sprej (400ml a na jedno pouľití) na desinfekci autoklimatizací a pomocí hadičky s rozpraąovačem na konci jsem ji nastříkal do vąch otvorů (výdechů). Musel jsem i vyndat kabinový filtr, který je nad nohama u spolujezdce a vystříkat i ten prostor co je místo filtru - hned za filtrem (ve směru proudění vzduchu) je výparník, kde se údajně nejvíc tvoří vąelijaký plísně apod., tak aby i tam to bylo oąetřený. Vytvoří to takovou pěnu, která pěkně vyplní vąechen prostor ventilace. Pěna pak vykape do 1/2 hod. ven.
Uľ mi ątvalo jak to po vypnutí klimatizace dost smrdělo (zatuchlina). Má se to dělat údajně 2x do roka a za ąest let co to auto je starý to zřejmě nikdo nedělal.
Výsledek - NESMRDÍ.

davados píše:10velikostí?já kupuju v kelly a mám jen 2 tak si ten původní vyndám a dle něj to na prodejně koupím,teda jelikož sem blbej a faktury vyhazuju a obj.číslo sem si doteď neopsal,do týdne se taky pro filtr chystám tak pak si ho opíšu

Späť na Cokoliv se nikam nevešlo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia