jsem čerstvým a spokojeným majitel Xsary - r.v.04/2002 1,4i -62500 km , s obyčejnější výbavou a tak jsem se zájmem pročítal místní diskuze o palubním počítači a různých úpravách a chtěl bych si nechat krapet vylepšit vybavení.
Následující body jsou zatím nápady a je mi jasné, že některé třeba nepůjdou, ale co kdyby že jo...
1, Výměna - mechanická zrcátka za elektrické
Máte někdo zkušenosti s výměnou mechanických zrcátek za elektrické? Jde to vůbec?
2, Palubní počítač
Vím řeší se to tady v jiném fóru ale přeci jen - mám jen úzký display se dvěma tlačítky , zobrazuje inf. o datumu a otevřené dveře. Co všechno je potřeba a nevíte o někom, kdo by to byl schopen udělat to za rozumné peníze v LB nebo UL kraji? V jednotce mám už od dřívějšího majitele nahrané celodenní svícení...
3,Výměna kazetového rádia za nové
mám klasické kazetové rádio, hraje dobře, ale kazety už docela dlouho nemám a tak zvažuji výměnu... no napadlo mě dát si tam jeden z těchto typů, co vy na to? S navigací nebo bez?
SENCOR SCD-9304DR - Autorádio s GPS navigací a vestavěným 3,5" dotykovým LCD displejem
SENCOR SCD-9104GPS - Autorádio s GPS navigací a LCD displejem
nebo bez navigace
Hyundai CRMD 1723 SU autorádio s CD/DVD/MP3
Sencor SCD 6105BMR Bluetooth
PIONEER Autorádio CD/MP3 USB DEH-5000UB
SENCOR SCD-8324DR - Autorádio s DVD a 3,5" LCD displejem
4, Výměna manuální klimatizace za automatickou
je to vůbec možné? Ne že by to bylo nutné, jen mě to tak napadlo...jako takový bombónek
5, Pevná handsfree sada
existuje nějaká cenové dostupná sada do Xsary? Nejlépe pro Nokii
a nakonec...
99, Instalace ABS a ESP
tohle je teda jen na okraj co kdyby možná, jestli to někdo třeba řešil
Všem moc díky za odpovědi náměty a třeba i kritiku
Vláďa

Někdy u výměny dílů auta bývají slušné peripetie, ale když sjem si tak pročítal tvé případné transplantace na tvé Xsarušce, tak by všechny změny měli jít, jen si nejsem jistý tím ABS a EPS, to si myslím, že nepůjde.